Melvin van de Haar en G.V.V.V. verlengen

  • Het eerste

Melvin van de Haar en G.V.V.V. zijn een nieuw contract overeengekomen. De getalenteerde Van de Haar blijft hierdoor tot medio 2023 aan de club verbonden.

De 19-jarige Melvin van de Haar (Veenendaal, 3 oktober 2001) begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van G.V.V.V. en kon in 2012 rekenen op belangstelling van betaald voetbalclubs uit de regio. Op 10-jarige leeftijd koos Van de Haar voor de opleiding van Vitesse. In 2018 verliet hij de Arnhemse ploeg voor De Graafschap, om een jaar later terug te keren op het blauwe nest.

In de JO19 van de blauwe jeugdopleiding kreeg hij direct de kans om mee te trainen met het eerste elftal van de club. In het voorjaar werden zijn kwaliteiten door de technische leiding beloond met een contract voor de hoofdmacht. Melvin van de Haar debuteerde eind september in de tweede divisie, tijdens de wedstrijd tegen TEC Tiel. In de laatst gespeelde wedstrijd tegen Noordwijk viel de speler de laatste minuten in op de rechtervleugel.

De Boer: ‘Melvin heeft veel kwaliteiten’

De technische commissie is blij dat het opnieuw een getalenteerde jeugdspeler langer in de A-selectie heeft weten te behouden. Rob de Boer: “Melvin heeft veel kwaliteiten en wij hielden hem daarom graag langer in onze selectie. Wederom erg mooi voor de club om een jeugdspeler twee seizoenen langer te binden aan het eerste elftal.”

Zeven spelers vastgelegd

Melvin van de Haar is de zevende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder verlengde het de contracten met Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen. Ook hoofdtrainer Jochem Twisker verlengde.

Ander nieuws

Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Jong Sparta

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer

Dröge leidt duel tegen beloften Sparta

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer

Voorbeschouwing // Toppers in de dop op bezoek

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer