Jochem Twisker verlengt contract bij G.V.V.V.

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Jochem Twisker over de verlenging van zijn contract. De overeenkomst met de 48-jarige oefenmeester is verlengd tot medio 2022. 

Jochem Twisker (Bussum, 17 januari 1972) is sinds 1 juli 2020 hoofdtrainer van het eerste elftal van G.V.V.V. Dit seizoen behaalde de oefenmeester vijf punten uit zes duels met G.V.V.V. De ontwikkeling die Twisker met zijn verjongde selectie doormaakt, geeft veel vertrouwen aan de technische leiding van de club. 

Budding: ‘Jochem past goed bij G.V.V.V.’

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding is blij dat hij Jochem Twisker nog een seizoen aan de club heeft kunnen binden. Ondanks een ‘bizar’ seizoensverloop, bestaat er geen enkele twijfel over de contractverlenging. “De samenwerking met Jochem Twisker is zeer positief. Wij zijn ervan overtuigd dat de persoon Jochem goed past bij G.V.V.V.”, aldus Budding. “Jochem is duidelijk in wat hij wil, ligt goed in de spelersgroep, bij stafleden en andere betrokken clubmensen.”

Met de contractverlenging spreekt de technische commissie vertrouwen uit in de toekomst. “Na een periode van gewenning en een moeizame competitiestart, geven de laatste wedstrijden vertrouwen in de toekomst met de overwinning tegen Noordwijk als grootste voorbeeld.”

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer