Jochem Twisker verlengt contract bij G.V.V.V.

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Jochem Twisker over de verlenging van zijn contract. De overeenkomst met de 48-jarige oefenmeester is verlengd tot medio 2022. 

Jochem Twisker (Bussum, 17 januari 1972) is sinds 1 juli 2020 hoofdtrainer van het eerste elftal van G.V.V.V. Dit seizoen behaalde de oefenmeester vijf punten uit zes duels met G.V.V.V. De ontwikkeling die Twisker met zijn verjongde selectie doormaakt, geeft veel vertrouwen aan de technische leiding van de club. 

Budding: ‘Jochem past goed bij G.V.V.V.’

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding is blij dat hij Jochem Twisker nog een seizoen aan de club heeft kunnen binden. Ondanks een ‘bizar’ seizoensverloop, bestaat er geen enkele twijfel over de contractverlenging. “De samenwerking met Jochem Twisker is zeer positief. Wij zijn ervan overtuigd dat de persoon Jochem goed past bij G.V.V.V.”, aldus Budding. “Jochem is duidelijk in wat hij wil, ligt goed in de spelersgroep, bij stafleden en andere betrokken clubmensen.”

Met de contractverlenging spreekt de technische commissie vertrouwen uit in de toekomst. “Na een periode van gewenning en een moeizame competitiestart, geven de laatste wedstrijden vertrouwen in de toekomst met de overwinning tegen Noordwijk als grootste voorbeeld.”

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer