Grote Clubactie brengt €1.747 op

  • De club

De Grote Clubactie heeft G.V.V.V. dit jaar €1.747 opgebracht! Een veel hogere opbrengst dan vorig jaar, wat in deze tijd zeer bijzonder is. 

De afgelopen weken zijn jeugdleden via de online kanalen druk geweest met het verkopen van loten. G.V.V.V. had eerder besloten om in verband met het coronavirus de kinderen niet langs de deuren te sturen en gebruik te maken van de online middelen van deze actie. Dit leverde een prachtig bedrag op, in totaal vijfhonderd euro hoger dan vorig seizoen.

Het opgebrachte geld komt volledig ten goede aan de jeugdopleiding, die dit geld goed kan gebruiken voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen en andere opleiding gerelateerde middelen.

Beste verkoper

Colin van Beek uit de JO12-3 heeft dit seizoen de meeste loten verkocht. Hij wist liefst 124 loten aan mensen in zijn omgeving te verkopen en werd daardoor de beste verkoper van dit jaar. Hij mocht bij 100% Voetbal een mooi tenue uitzoeken.

Zijn team is Colin ook zeer dankbaar, want met zijn verkoop heeft hij een groot aandeel gehad in het totaal van zijn team. De JO12-3 verkocht als elftal namelijk de meeste loten en krijgt een clinic door meerdere spelers uit de hoofdmacht. Roan van de Kraats (77 loten), Julian van de Bovenkamp en Thomas Dekker (beiden 44 loten) eindigden op de tweede en gedeeld derde plaats en kregen een clubbal!

Bedankt!

Het jeugdbestuur wil iedereen bedanken voor de verkoop en het kopen van loten! Dankzij jullie kunnen wij de ontwikkeling van onze jeugdopleiding blijven voortzetten.

Ander nieuws

Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

De club | 06 december 2023
Lees meer

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer