G.V.V.V. contracteert Jordi Bitter

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om aanvaller Jordi Bitter voor seizoen 2021/2022 te contracteren. De 26-jarige centrumspits komt over van Spakenburg en tekent voor een seizoen.

Jordi Bitter (Amsterdam, 19 januari 1994) is de eerste versterking voor de ploeg van trainer Jochem Twisker. De spits doorliep zijn jeugdopleiding grotendeels in het betaald voetbal, speelde voor Oranje O17, debuteerde met Jong Ajax in de Jupiler League en kwam later uit voor Almere City FC, DTS en de laatste drie seizoenen voor competitiegenoot Spakenburg.

De snelle centrumspits liet zijn huidige club vorige week weten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, nadat hij voor de Spakenburgers twaalf treffers maakte in 47 competitiewedstrijden.

De Boer: ‘Bitter is snel en sterk’

Technisch manager Rob de Boer is blij dat hij de selectie heeft kunnen versterken met Bitter. “Door het aangekondigde vertrek van Jeremy de Graaf en Robin Mulder moesten wij er voorin iemand bij hebben. Jordi Bitter is een uitstekende optie. Hij is snel, sterk, altijd onderweg. Wij zijn zeer blij met zijn komst!”

Dertien spelers vastgelegd

Jordi Bitter is de dertiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder werden de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong verlengd. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer