Hicham Haouat verlengt contract

  • Het eerste

Vleugelaanvaller Hicham Haouat heeft zijn contract bij G.V.V.V. verlengd. De 22-jarige Edenaar tekent bij tot de zomer van 2022.

Hicham Haouat (Ede, 1 april 1998) maakte afgelopen zomer de overstap van de beloften van N.E.C. naar de hoofdmacht van G.V.V.V. en toonde in de voorbereiding direct zijn aanvallende kwaliteiten. De jonge buitenspeler kroonde zich tot topscorer van de voorbereiding en maakte tot dusver drie van de zes competitietreffers in dienst van de blauwhemden.

De Boer: ‘Heeft bewezen waarom’

Het verlengen van Haouat’s contract brengt een lach op het gezicht van technisch manager Rob de Boer: “Opnieuw kunnen wij trots melden dat een jonge getalenteerde speler in ons team blijft. Ik denk dat Hicham wel heeft bewezen waarom wij hem graag langer aan de club bonden. Hij was bij veel van onze doelpunten betrokken en met zijn leeftijd zijn wij overtuigd dat hij zich ook de komende tijd blijft ontwikkelen.”

Twaalf spelers vastgelegd

Hicham Haouat is de twaalfde speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder werden de contracten van Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong verlengd. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer