G.V.V.V. behoudt opnieuw jong talent

  • Het eerste

Met de contractverlenging van Lars ten Teije heeft G.V.V.V. opnieuw een jong talent langer aan zich weten te binden. De aanvaller tekende donderdagavond bij tot 2022.

Lars ten Teije (Apeldoorn, 3 april 1998) maakte begin september de overstap naar de Tweede Divisie. De getalenteerde vleugelaanvaller werd bij het sluiten van de transfermarkt door G.V.V.V. opgepikt, nadat hij jarenlang bij Vitesse speelde. Ten Teije kon al snel rekenen op een basisplaats in de formatie van Jochem Twisker. Hij speelde zes wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij een keer het net vond en twee assists afleverde.

De Boer: ‘Dat moet hij vasthouden’

De technische commissie noemt het wederom behouden van jong talent een goede zaak. Rob de Boer: “Lars ten Teije is een jonge speler die multifunctioneel kan worden ingezet. In de wedstrijden tegen HHC Hardenberg en Noordwijk heeft Ten Teije laten zien tot wat hij in staat is. We zagen toen echt een hele goede Lars spelen. Dat niveau moet hij vasthouden.”

Elf spelers vastgelegd

Lars ten Teije is de elfde speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder werden de contracten van Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong verlengd. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen.

Ander nieuws

Tweede Divisie heet voortaan Jack’s League

Het eerste | 09 jun 2021
Lees meer

Van Toorn klaar voor de stap omhoog

Het eerste | 06 jun 2021
Lees meer

Dion van Toorn completeert keeperstrio

Het eerste | 05 jun 2021
Lees meer