Patrick en G.V.V.V. akkoord over contractverlenging

  • Het eerste

Aanvaller Joshua Patrick en G.V.V.V. hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging. De 34-jarige aanvaller tekent een seizoen bij.

Joshua Patrick (Amsterdam, 14 oktober 1986) maakt dit seizoen voor het eerst deel uit van de selectie en werd in de zomer gehaald van derdedivisionist DVS’33, nadat hij eerder voor onder andere DOVO en AFC Amsterdam speelde. In de competitie speelde de aanvaller nagenoeg elke minuut. Hij kwam in zes competitiewedstrijd dusver tot een assist. Deze week kwamen de speler en club een nieuw contract overeen, waarmee Patrick tot medio 2022 verbonden blijft aan G.V.V.V.

De Boer: ‘Patrick verzaakt nooit’

Namens de technische commissie reageert Rob de Boer enthousiast op de verlenging van de aanvaller. “Joshua Patrick geeft zich altijd volledig en verzaakt nooit. Wij zijn tevreden over zijn vertoonde spel en hebben vertrouwen dat de doelpunten vanzelf komen.”

Negen spelers vastgelegd

Joshua Patrick is de negende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder verlengde het de contracten met Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen. Ook hoofdtrainer Jochem Twisker verlengde.

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer