Patrick is op zijn plaats bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Met pas zeven officiële wedstrijden in het blauwe tenue tekende Joshua Patrick donderdagavond voor een tweede seizoen in Veenendaal. ‘Er is hier veel aandacht voor de spelers.’

Met een indrukwekkende staat van dienst bij andere amateurclubs maakte Joshua Patrick afgelopen zomer de overstap naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Terug naar het hoogste amateurniveau. Ondanks dat hij pas kort bij de club speelt, was hij overtuigd om bij te tekenen. “Ten eerste omdat ik het hartstikke naar mijn zin heb. We werken met een leuke groep en er is een goede verstandhouding met de technische staf en andere betrokkenen rond het team. Er is veel aandacht voor de spelers. Je komt op de club niets tekort en daardoor kan je je als speler focussen op het sportieve gedeelte.”

‘Moet beter mijn draai vinden’

Dat de aanvaller ook kan rekenen op veel speeltijd, maakte het voor hem een gemakkelijke beslissing om te verlengen. “Ik hoop in de toekomst zoveel mogelijk speeltijd af te blijven dwingen. Moet op het veld nog beter mijn draai vinden”, analyseert Patrick. “Dat gaat dan ongetwijfeld leiden tot meer betrokkenheid bij doelpunten.”

Patrick zet zich serieus in om deze doelen te bewerkstelligen en gebruikt zijn vrijgekomen tijd dan ook om fit te blijven. “We hebben een loop- en krachtprogramma meegekregen. Daarnaast train ik nog voor mijzelf. Moet vooral bezig blijven, want de trainingen die ik voor mijzelf doe zijn qua intensiteit niet te vergelijken met de trainingen en wedstrijden met het team. Hopelijk mogen we snel weer met volledige groepen aan de bak.”

Tekst: GVVV.nl/Youri van Doorn
Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer