Joeri Potjes verlengt contract tot 2022

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om verdediger Joeri Potjes een jaar langer aan zich te binden. De 22-jarige mandekker verlengde zijn contract tot medio 2022.

Het wordt voor Joeri Potjes (Nijmegen, 19 augustus 1998) zijn derde seizoen in het tenue van G.V.V.V. De inwoner van Beuningen kan dit seizoen rekenen op een basisplaats in de ploeg van trainer Jochem Twisker en miste nog geen minuut van alle officiële wedstrijden. Potjes speelde tot dusver zestien wedstrijden voor de Veenendaalse tweededivisionist.

De Boer: ‘Tevreden over persoonlijke ontwikkeling’

Technisch manager Rob de Boer zag de vooruitgang van Joeri Potjes: “Zijn persoonlijke ontwikkeling is prima. Hij is gewend geraakt aan de combinatie tussen voetbal en werk. Dit seizoen is Potjes een vaste kracht geworden in het elftal.”

Tien spelers vastgelegd

Joeri Potjes is de tiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder verlengde het de contracten met Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis voor twee seizoenen. Ook hoofdtrainer Jochem Twisker verlengde.

Ander nieuws

Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Jong Sparta

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer

Dröge leidt duel tegen beloften Sparta

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer

Voorbeschouwing // Toppers in de dop op bezoek

Het eerste | 23 sep 2021
Lees meer