Viertal slaagt voor scheidsrechterscursus

  • Opleiding

Vier scheidsrechters van de club zijn geslaagd voor de cursus Verenigingsscheidsrechter van de KNVB. Het viertal behaalde deze week de welverdiende diploma’s.

Sharona Terpstra, Tom Valkis, Corné Alberti en Eddy Prins floten al langere tijd wedstrijden van G.V.V.V., maar wilden graag via de club een opleiding volgen. Via scheidsrechterscoördinator Ed Meulenbroek werd de cursus geregeld en op 12 februari jl. begonnen zij aan een cursus, die normaliter vier maanden duurt.

Langere opleidingsduur

De opleiding van de getalenteerde groep liep voorspoedig, totdat het coronavirus tot twee keer toe roet in het eten gooide. Hierdoor duurde de opleiding een halfjaar langer en kregen zij via de KNVB te horen dat de cursus via de digitale weg kon worden afgesloten.

Ambities

Dankzij de inzet en het doorzettingsvermogen van de groep, wisten zij deze week de cursus succesvol af te ronden na een periode van tien maanden. De club is daardoor weer vier verenigingsscheidsrechters rijker. Ook dat sluit aan bij de ambities van onze jeugdopleiding.

De club feliciteert Sharona, Tom, Corné en Eddy van harte met hun diploma!

In verband met de coronamaatregelen heeft Eddy Prins de cursus thuis afgesloten en ontbreekt derhalve op de foto.

Ander nieuws

MO17-1 helpt het Nederlands vrouwenelftal naar een fenomenale overwinning!!!

Opleiding | 06 december 2023
Lees meer

Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer

MO13-1 grijpt overtuigend kampioenschap en promoveert naar hoofdklasse

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer