Viertal slaagt voor scheidsrechterscursus

  • Jeugdopleiding

Vier scheidsrechters van de club zijn geslaagd voor de cursus Verenigingsscheidsrechter van de KNVB. Het viertal behaalde deze week de welverdiende diploma’s.

Sharona Terpstra, Tom Valkis, Corné Alberti en Eddy Prins floten al langere tijd wedstrijden van G.V.V.V., maar wilden graag via de club een opleiding volgen. Via scheidsrechterscoördinator Ed Meulenbroek werd de cursus geregeld en op 12 februari jl. begonnen zij aan een cursus, die normaliter vier maanden duurt.

Langere opleidingsduur

De opleiding van de getalenteerde groep liep voorspoedig, totdat het coronavirus tot twee keer toe roet in het eten gooide. Hierdoor duurde de opleiding een halfjaar langer en kregen zij via de KNVB te horen dat de cursus via de digitale weg kon worden afgesloten.

Ambities

Dankzij de inzet en het doorzettingsvermogen van de groep, wisten zij deze week de cursus succesvol af te ronden na een periode van tien maanden. De club is daardoor weer vier verenigingsscheidsrechters rijker. Ook dat sluit aan bij de ambities van onze jeugdopleiding.

De club feliciteert Sharona, Tom, Corné en Eddy van harte met hun diploma!

In verband met de coronamaatregelen heeft Eddy Prins de cursus thuis afgesloten en ontbreekt derhalve op de foto.

Ander nieuws

De Grote Clubactie is van start

Jeugdopleiding | 24 sep 2021
Lees meer

Dubbele cijfers voor JO15-2

Jeugdopleiding | 19 sep 2021
Lees meer

JO15-1 walst in tweede bekerduel over Focus ’07 heen

Jeugdopleiding | 12 sep 2021
Lees meer