Grotenbreg maakt overstap naar G.V.V.V.

  • Het eerste

In Mats Grotenbreg heeft G.V.V.V. voor volgend seizoen verdedigende versterking gevonden. De 22-jarige verdediger tekent voor een seizoen.

Mats Grotenbreg (Doetinchem, 21 januari 1998) komt over van USV Hercules. Bij de derdedivisionist speelde de rechtspoot een seizoen. De jonge multifunctionele verdediger begon bij Jonge Kracht en doorliep vervolgens de jeugdopleiding van PSV en Vitesse. Bij laatstgenoemde club verscheen hij met het beloftenteam in de Tweede Divisie. Tevens speelde Grotenbreg wedstrijden voor Nederland O18 en maakte hij bij TOP Oss wedstrijdminuten in de Keuken Kampioen Divisie.

De Boer: ‘Mats heeft indruk gemaakt’

Technisch manager Rob de Boer vindt in Grotenbreg een multifunctionele verdediger. “Mats kan zowel centraal, waar hij nu ook speelt bij Hercules, als ook back spelen. Door het vertrek van Laurens van der Voort en Corné Davelaar hadden we daar versterking nodig. In zijn laatste seizoenen bij DUNO en Hercules heeft hij indruk gemaakt. Dat mag hij nu voortzetten bij G.V.V.V.”

Veertien spelers vastgelegd

Mats Grotenbreg is de veertiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Jordi Bitter aan en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.

Ander nieuws

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer

STAND: G.V.V.V. zet stijging op ranglijst door na derde cleansheet

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer