G.V.V.V. bindt Nejmi tot 2023

  • Het eerste

Met het aantrekken van Achraf Nejmi is G.V.V.V. erin geslaagd de vierde versterking voor volgend seizoen vast te leggen. De 29-jarige middenvelder tekent bij de blauwhemden tot medio 2023.

Achraf Nejmi (Utrecht, 13 maart 1991) komt over van Eemdijk. Bij de Spakenburgse club stond hij sinds vorig seizoen onder contract. De speler en de Veenendaalse tweededivisionist kwamen deze week een tweejarige verbintenis overeen, waardoor de verdedigend ingestelde middenvelder tot medio 2023 in het tenue van G.V.V.V. speelt.

De 29-jarige Nejmi begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Hercules. Hij verruilde de Utrechtse vereniging twee jaar voor de jeugdopleiding van FC Utrecht, waarna hij weer terugkeerde bij de club. In 2015 maakte de middenvelder de overstap naar IJsselmeervogels, waar hij vijf jaar als vaste waarde onderdeel uitmaakte van de hoofdmacht. Sinds deze zomer speelt Nejmi bij Eemdijk.

De Boer: ‘Kent het klappen van de zweep’

“Achraf Nejmi is met zijn ervaring een uitstekende aanwinst voor G.V.V.V.”, verklaart technisch manager Rob de Boer zijn komst. “Hij kan op verschillende posities op het middenveld uit de voeten. Na vijf jaar IJsselmeervogels kent hij het klappen van de zweep in de tweede divisie. Mooi dat hij ondanks meerdere keuzeopties voor G.V.V.V. heeft gekozen.”

Zeventien spelers vastgelegd

Achraf Nejmi is de zestiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter aan, haalde jeugdkeeper Olaf Weima bij de selectie en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.

Fotografie: ProShots.nl/Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer