In memoriam // Henk van de Haar

  • De club

Van Bobby van de Haar – speler van het 2de elftal – kregen wij vanavond het zeer trieste bericht dat zijn vader Henk van de Haar gisteren op 67-jarige leeftijd is overleden.

Henk is meer dan 25 jaar lid geweest van G.V.V.V. Hij is leider geweest bij de E1, D1 en C2. Verder was hij op zaterdag altijd aanwezig om zijn zoons Lennart – voormalig speler – en Bobby te zien voetballen. De laatste jaren stond hij ook veel langs de lijn bij verschillende jeugdelftallen, gewoon omdat hij het erg leuk vond om naar te kijken, en om te zien of er nog talenten tussen liepen.

Betrokken lid en supporter

Hij was ook supporter van het eerste. Vaak stond hij langs de lijn, of naast de deur van de kantine, te kijken met een sigaretje in de hand en dan maar commentaar leveren als er wat verkeerd ging. Maar hij kon ook genieten als het goed ging. Ook voor de derde helft in de kantine was hij altijd te porren, alsmede voor een potje klaverjassen. Daar draaide hij zijn hand niet voor om.
Kortom in Henk van de Haar verliest onze vereniging een zeer betrokken en meelevend lid c.q. supporter.

Namens alle G.V.V.V.-ers willen wij de Familie Van de Haar en alle verder nabestaanden van harte condoleren met dit grote verlies en wensen wij hen veel sterkte toe bij het definitief afscheid nemen van hun geliefde en in de komende tijd.

In de kopfoto bij dit in memoriam ziet Henk van de Haar, tussen Ronald Koeman en Edward Sturing in staan, als leider van de E1.

I.v.m. de coronamaatregelen hebben de mensen die aanwezig mogen zijn bij de dienst persoonlijk de rouwkaart gekregen. Dit is dus geen uitnodiging, maar alleen geldig als iemand persoonlijk een kaart heeft ontvangen. Mocht iemand toch heel graag bij de dienst aanwezig willen zijn, dan kan contact worden opgenomen met Bobby van de Haar: Tel. 06 – 15 38 11 59.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer