Jeugdtrainingen beginnen weer

  • Opleiding

Jeugdteams van G.V.V.V. gaan weer één keer per week trainen! De overtuiging dat bewegen in de buitenlucht zeer belangrijk is voor de jeugd, heeft de club doen besluiten de trainingen te hervatten.

Enige tijd geleden maakten wij bekend dat – als gevolg van de langere sluiting van het primair onderwijs – ook de trainingen gedurende die periode werden afgelast. Hiermee wilde de club contactmomenten voorkomen in de jonge doelgroep. Bonden en overkoepelende organisaties hebben de afgelopen periode het belang van (buiten)sporten benadrukt voor de jeugd.

G.V.V.V. wil als vereniging haar maatschappelijke verantwoordelijkheid pakken en een gezonde omgeving creëren voor al haar leden. Daarom hebben wij besloten om vanaf 25 januari de jeugdtrainingen te hervatten.

Avondklok

Door de avondklok zijn er wijzigingen in het trainingsschema, zodat iedereen op tijd thuis is. Trainingen stoppen om 20.00 uur. Teams trainen maar een keer per week, zodat iedereen kan trainen op de kortere avonden. Met het samenstellen van het nieuwe schema is zoveel mogelijk rekening gehouden met de reguliere trainingstijden. In verband met de avondklok zijn sommige trainingen wel vervroegd.

Coronamaatregelen

De regels op het sportpark blijven van kracht. Kom dus omgekleed naar het sportpark, neem je eigen bidon mee, ga direct na het trainen naar huis en kom niet eerder dan vijf minuten voor je training begint. Ook nu is de toegang tot het sportpark alleen voor personen die komen trainen, training komen geven of tot de organisatie behoren.

Ander nieuws

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO13-1 de beste van EUROPAPA

Opleiding | 13 mei 2024
Lees meer

Stef Scholten is de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Spakenburg

Opleiding | 09 mei 2024
Lees meer