Jubilarissen op bijzondere manier verrast

  • De club

G.V.V.V. trok zaterdag alles uit de kast om de jubilarissen van de club thuis te verrassen. 22 hondstrouwe leden werden op hun thuisadres overdonderd.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid was de spelersbus van stal gehaald en voorzien van de tekst ‘Trots op onze jubilarissen’. Want dat zijn wij als club: trots op alle leden die al jarenlang lid zijn van G.V.V.V. en hun trouw aan de vereniging tonen.

Deze opvallende verschijning reed zaterdag door het Veenendaalse straatbeeld.

Ook dit jaar kenden de club weer vele jubilarissen. 22 personen liefst, die samen 1015 jaar lid zijn van G.V.V.V. Personen die hiervoor veel waardering verdienen. Elk jaar worden onze jubilarissen op de vrijwilligersavond gehuldigd, maar omdat dat dit keer niet door kon gaan werd er een alternatief bedacht.

Met de bus de buurt in

In alle vroegte van zaterdag 23 januari reed de spelersbus de straat in van de eerste jubilaris. Op een prominente plek in het straatbeeld, maar uit het zicht van de jubilaris. De blauwe loper werd uitgerold, twee skytubes gingen de lucht in, de staantafels werden neergezet en de bloemen, het speldje en een attentie lagen daarop te wachten tot de eerste jubilaris zich meldde.

Taoufik Adnane en Mart de Jong verrassen jubilaris Jan Kampert aan zijn voordeur.

Speciaal daarvoor waren selectiespelers Taoufik Adnane en Mart de Jong ingestapt. Vol enthousiasme hadden zij die dag de rol op zich genomen om alle jubilarissen thuis op te halen. De jubilarissen wisten immers van niets en waren door familie of vrienden met een smoes thuisgehouden. De reacties van hen, toen zij Taoufik en Mart voor hun deur troffen, was onbetaalbaar. Met stomheid geslagen duurde het soms even voordat de vraag landde om mee te lopen.

Verrassing op verrassing

Alsof de verrassing van twee eerste elftalspelers aan de voordeur nog niet groot genoeg was, stond om de hoek opeens de bus klaar met alle eerdergenoemde extra’s. Zelfs de meest spraakzame jubilarissen wisten even niet wat zij moesten zeggen. Ook familie en vrienden wisten niet van de inhoud van deze actie en dus werden zelfs zij stil, waarna de mondhoeken snel opkrulden en de mobiele telefoons uit de zak werden getrokken om foto’s en video’s te maken.

De reacties van de jubilarissen waren onbetaalbaar.

Een opvallende verschijning van deze omvang viel natuurlijk niet alleen de jubilarissen op en dus waren ook mensen uit de buurt maar wat nieuwsgierig wat er allemaal gebeurde in de straat. Belangstelling voor de ramen, in voortuinen en applaus vanuit meerdere hoeken maakte het een onvergetelijke huldiging voor onze hondstrouwe clubtoppers.

Terechte waardering

Te bedenken dat ditzelfde scenario zich 22 keer herhaalde, maakte het ook voor de organisatie meer dan genieten. Met de geldende maatregelen konden wij er toch voor zorgen dat de jubilarissen de waardering kregen die zij zo ontzettend verdienen. Prestaties van formaat, clubliefde van de bovenste plank, stuk voor stuk.

Wij zijn ontzettend trots op onze jubilarissen en waarderen het lidmaatschap enorm!

Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer