Samen 1015 jaar lid van G.V.V.V.

  • De club

Wij kunnen onze trots op de jubilarissen niet vaak genoeg uitspreken. Stuk voor stuk echte clubmensen die met een lange verbondenheid hun trouw aan de vereniging laten zien.

Dit jaar hadden wij de eer om 22 jubilarissen te mogen huldigen op een unieke manier. Samen zijn zij goed voor 1015 jaar lidmaatschap. Een ongekend mooie hoeveelheid. Uit handen van secretaris Erwin Gerritsen ontvingen alle jubilarissen een uniek speldje en Taoufik Adnane en Mart de Jong boden hen een mooie bos bloemen en attentie aan.

65 jaar lidmaatschap

65 jaar lid zijn van een vereniging die 73 jaar bestaat. Dat mag je zonder twijfel spreken over een lid van het eerste uur. En dat is Jan van Hunnik zeer zeker. De zeer betrokken clubman kreeg zaterdag een aandenken als blijk van waardering voor zijn 65-jarige lidmaatschap bij G.V.V.V. Een indrukwekkende mijlpaal.

60 jaar lidmaatschap

Liefst zes leden kunnen vanaf nu zeggen dat zij al zestig jaar zijn verbonden aan onze prachtige vereniging. Gert van Walsem, Jan Diepeveen, Jan Kampert, Loek Budding, Gert van de Haar en Wim van de Weerdhof bereikten dit prachtige jubileum. Allemaal echte betrokken clubmensen, die zich tot op de dag van vandaag nog altijd zeer actief bezighouden met het reilen en zeilen van de club.

50 jaar lidmaatschap

Acht van onze trouwe leden zijn dit jaar vijftig jaar verbonden aan G.V.V.V. Gezien de leeftijd van sommige jubilarissen, waren zij al op zeer jonge leeftijd lid van de club en zijn zij dat tot op de dag van vandaag trouw gebleven. Die bijna levenslange verbondenheid aan de club is prachtig en maakt ons trots. Bert van der Scheur, Bram Dekker, Geurt Valkenburg, Peter van Doorn, Wim Huibers, Jan van Ooijik, Henk van Manen en Jaap Bolderman zijn al 50 jaar hondstrouw!

40 jaar lidmaatschap

Tot enkele jaren geleden was Martin Pierik nauw betrokken bij teams in de seniorenafdeling. Zijn zoons zijn net als hun vader erg trouw aan de club en Martin vond het maar wat leuk om die aansluiting daarbij te behouden. Als niet-spelend lid is hij dan misschien niet direct meer staflid van een team, maar dat neemt niet weg dat zijn blauwe hart hem nog graag op het sportpark brengt. Dit jaar is hij veertig jaar lid van de club. Gefeliciteerd!

25 jaar lidmaatschap

Zes leden ontvingen zaterdag hun eerste speldje uit handen van de secretaris. Met een 25-jarig lidmaatschap hebben zij de eerste mijlpaal bereikt in hun lidmaatschap. Ook hier zien wij weer echte blauwen die via alle wegen hun betrokkenheid met de vereniging houden en het blauwe hart trots tonen. Jeroen Schouwenaar, Eddy Prins, Patrick van Ooijik, Henk Verhaaf, Patrick Jägers en Richard Budding kunnen trots het eerste aandenken opspelden.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer