Ties maakt kenbaar te stoppen

  • Het eerste

Philip Ties hangt na dit seizoen zijn voetbalschoenen in de wilgen. Dat maakte de 34-jarige aanvoerder deze week bekend aan de club.

Na een indrukwekkende staat van dienst in het amateurvoetbal, heeft Philip Ties deze week besloten om deze zomer een punt achter zijn voetbalcarrière te zetten. De inwoner van Bunnik besloot er vorig seizoen toch nog een jaar aan vast te plakken, maar liet nu weten het na jaren in de voetballerij een moment te vinden om te stoppen.

Philip Ties kwam in 2019 naar G.V.V.V. en liet hiervoor SV Spakenburg achter zich. Met veel wedstrijden, doelpunten en assists achter zijn naam had Ties bij meerdere clubs op een hoog amateurniveau naam gemaakt. Hij speelde in zijn jeugdjaren voor VKW, stapte over naar de beloften van FC Emmen en kwam vervolgens via ACV Assen, Staphorst, Genemuiden, HHC Hardenberg en SV Spakenburg bij G.V.V.V. terecht.

Een graag geziene gast

Al zijn vorige werkgevers onthaalde de sympathieke Ties met veel plezier tijdens competitie- en oefenwedstrijden met zijn huidige club. Het zegt genoeg over de persoon Philip Ties, die met vriendelijkheid, humor en inzet zichzelf overal in de harten en basisopstelling speelde. Het is bij G.V.V.V. niet anders. De blauwe aanhang draagt de aanvallende middenvelder op handen. In de ploeg van trainer Jochem Twisker speelde Philip Ties dit seizoen alle officiële wedstrijden en droeg hij hierin altijd de aanvoerdersband. Vorig seizoen miste hij meerdere duels door een blessure, maar na zijn herstel kon hij direct weer op speelminuten rekenen.

Nu is voor hem dus het moment gekomen om het spelen op hoog niveau achter zich te laten. G.V.V.V. dankt Philip Ties voor zijn positieve bijdrage, zowel binnen als buiten de lijnen en wenst hem veel succes en plezier toe met zijn dierbaren!

De Boer: “Altijd een tomeloze inzet”

Rob de Boer waardeert het spel en de inzet van de aanvoerder. “Hij draaide een goed eerste seizoen bij G.V.V.V. Helaas voor hem valt dit seizoen door het coronavirus behoorlijk in het water. Wij danken Philip voor zijn spel en tomeloze inzet bij G.V.V.V.”

Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer