Van den Berkt en Evers vertrekken

  • Het eerste

Joshua van den Berkt en Jan Evers gaan G.V.V.V. na dit seizoen verlaten. Het aflopende contract van de doelmannen wordt niet verlengd.

Voor Joshua van den Berkt (Barneveld, 25 september 1997) en Jan Evers (Wijchen, 15 maart 2000) komt er na respectievelijk drie seizoenen en een seizoen een einde aan de loopbaan in de hoofdmacht van de Veenendaalse tweededivisionist.

Joshua van den Berkt

De 23-jarige Joshua van den Berkt wordt door de technische commissie aangemoedigd om zijn kwaliteiten volgend seizoen bij een club te vertonen, waar hij meer speelminuten kan maken. De Barnevelder kwam voor G.V.V.V. nog geen officiële wedstrijd in actie en maakte zijn minuten in het tweede elftal, het beloftenteam en tijdens oefenwedstrijden.

Van den Berkt kwam in 2018 over van het Edese Blauw Geel’55. Hij groeide op in de jeugd van SDV Barneveld, waar hij ook in de senioren actief was.

Jan Evers

De 20-jarige Jan Evers slaagde er dit seizoen wegens een blessure niet in om zijn kwaliteiten aan het Veenendaalse publiek te tonen. De sluitpost mistte daardoor een groot deel van de voorbereiding. De focus voor de jonge keeper ligt nu op Italië, waar hij binnenkort gaat wonen. In dat land zal Evers een nieuwe club gaan zoeken.

Evers maakte afgelopen zomer de overstap van AWC Wijchen naar Veenendaal. Bij de ploeg uit zijn woonplaats was de sluitpost twee seizoenen actief. Daarvoor speelde hij in de jeugd van De Treffers en Bennekom.

G.V.V.V. bedankt beide mannen voor hun inzet en wenst hen veel succes toe in de zoektocht naar een nieuwe club!

Ander nieuws

Tweede Divisie heet voortaan Jack’s League

Het eerste | 09 jun 2021
Lees meer

Van Toorn klaar voor de stap omhoog

Het eerste | 06 jun 2021
Lees meer

Dion van Toorn completeert keeperstrio

Het eerste | 05 jun 2021
Lees meer