Joël van Wijk maakt vertrek kenbaar

  • Het eerste

Na een seizoen in het blauw-wit van G.V.V.V. keert Joël van Wijk volgend seizoen terug naar zijn jeugdclub DTS Ede. Dat maakte de verdediger dinsdag bekend.

Een jaar geleden maakte de club kenbaar boomlange verdediger Joël van Wijk (Ede, 22 juli 1995) te hebben aangetrokken van DTS Ede. De 25-jarige Edenaar maakte zijn eerste clubwissel en hoopte in de Tweede Divisie te leren en door te breken. Door het afgebroken seizoen is het daar voor de verdediger niet toe gekomen. Hij speelde geen officiële wedstrijd in het shirt van G.V.V.V.

De Boer: ‘Te weinig kunnen laten zien’

Technisch manager Rob de Boer snapt dat Joël van Wijk kiest voor een club waar hij wel iedere week kan spelen. “Het is jammer dat hij vertrekt, maar zijn keuze is begrijpelijk. Heeft pech gehad door het afgebroken seizoen, waardoor hij te weinig van zichzelf heeft kunnen laten zien.”

G.V.V.V. bedankt Joël voor zijn inzet en wenst hem veel succes toe bij ‘zijn’ DTS Ede!

Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

A-selectie start voorbereiding op 13 juli

Het eerste | 14 jun 2021
Lees meer

Tweede Divisie heet voortaan Jack’s League

Het eerste | 09 jun 2021
Lees meer

Van Toorn klaar voor de stap omhoog

Het eerste | 06 jun 2021
Lees meer