Kai Huisman tekent contract bij G.V.V.V.

De technische commissie is erin geslaagd om Kai Huisman voor volgend seizoen vast te leggen. De 25-jarige Edenaar tekent een contract voor een seizoen bij G.V.V.V.

Aanvallende middenvelder Kai Huisman (Ede, 27 maart 1995) maakt komende zomer de overstap van DOVO naar G.V.V.V. Bij zijn huidige club maakte Huisman deze week bekend te vertrekken. De voormalig jeugdinternational startte bij Blauw Geel’55 met voetballen en doorliep meerdere jaren de opleiding van Vitesse. In de laatste seizoenen kwam Huisman uit voor FC Emmen en Heracles Almelo, voordat DOVO hem in 2019 oppikte.

Huisman, die ook in de voorhoede uit de voeten kan, kwam hij dit seizoen vier competitiewedstrijden in actie, waarin hij drie keer het net vond en twee assists afleverde.

De Boer: ‘Gezegend met goede steekbal’

Technisch manager Rob de Boer had Kai al langere tijd in het vizier en bleef onder de indruk. “Wij hadden al contact toen hij nog bij Heracles Almelo speelde. Hij had toen de ambitie naar het buitenland te gaan. Inmiddels is hij ingeburgerd bij de amateurs.” De technische commissie is content dat het Huisman nu aan de selectie toe kan voegen. “Hebben hem dit gekke seizoen twee keer zien spelen en dat zag er zeer goed uit. Hij is gezegend met een goede steekbal. Kai kan heel goed op 10 spelen, maar is ook als spits inzetbaar. In zijn tijd bij Vitesse is hij dat altijd geweest.”

Achttien spelers vastgelegd

Kai Huisman is de achttiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Achraf Nejmi, Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter aan, haalde jeugdkeeper Olaf Weima bij de selectie en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.

Fotografie: Orange Pictures

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

| 25 juni 2024
Lees meer

HET WEDSTRIJDSCHEMA ALTIJD BINNEN HANDBEREIK: VOEG TOE AAN JE AGENDA

| 24 juni 2024
Lees meer

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

| 24 juni 2024
Lees meer