Nieuwsbrief // eerste kwartaal 2021

  • De club

Binnen G.V.V.V. besturen wij graag transparant. Daarom brengt het Algemeen Bestuur elk kwartaal de achterban met een nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Beste leden, donateurs, vrijwilligers, supporters en sponsoren,

Ondertussen zijn wij alweer ruim twee maanden onderweg in het nieuwe jaar. Na een periode zonder activiteiten, is onze jeugdopleiding in de laatste week van januari weer begonnen met trainen. Wij namen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid toen de besmettingen onder de jeugd groot waren, maar luisterden ook naar de adviezen van de bonden om de jongeren actief te laten zijn in de buiten lucht. Fijn om onze energie weer te kunnen steken in de opleiding van onze jeugd!

Ook achter de schermen blijven wij bezig om na de coronacrisis onze ambities waar te kunnen maken. Wij letten goed op onze inkomsten en uitgaven, zodat de club financieel gezond blijft. Organisatorisch vernieuwen wij de commissies om in de toekomst nog beter aan te kunnen sluiten op de ontwikkelingen en doelstellingen. Jij kunt altijd aansluiten om onze ambities waar te maken. Wij horen je graag als je interesse hebt!

Het is op dit moment nog niet te voorspellen welke versoepelingen eraan komen en wanneer deze plaatsvinden. Wederom spreken wij onze trots en dankbaarheid uit voor jullie flexibiliteit en inzet. Samen zijn wij G.V.V.V.

Barry van de Lagemaat
Voorzitter G.V.V.V.


Contributie

Ook tijdens de coronacrisis hebben wij de betrokkenheid van onze leden mogen ervaren in het betalen van de contributie. Ontzettend bedankt daarvoor. Dankzij jullie trouw en loyaliteit kunnen wij de vereniging financieel gezond houden en hoeven wij volgend seizoen geen financiële aanpassingen in de contributie te doen.

Na een periode van weinig tot geen activiteiten, willen wij de komende periode de kansen grijpen om jullie zoveel mogelijk waar voor het geld te geven. In overleg met de KNVB, gemeente en andere sportverenigingen in Veenendaal kijken we naar mogelijkheden hiervoor. Een eerste voorbeeld hiervan is de Veense Voetbalcup, waarmee wij met de andere vijf voetbalclubs veel onderlinge wedstrijden organiseren. Uiteraard zodra de maatregelen dit toelaten.

Certificering jeugdafdeling

Begin februari is onze jeugdopleiding gecertificeerd als ‘Regionale Jeugdopleiding’. Een geweldige beloning voor de kwaliteit van onze opleiding en een volgende stap om de lat voor onszelf nog hoger te leggen. Onwijs veel dank aan vele vrijwilligers die zich hard hebben ingezet om dit succes te behalen!

In eerdere berichtgeving op onze website hebben wij al gelezen wat de ambitieuze doelstellingen van onze opleiding zijn. Om dit te realiseren, gaan wij de komende periode kijken naar aanpassingen in de voetbaltechnische en organisatorische kant van de club om zo een verbinding op te zetten van Jong Blauw tot de hoofdmacht. Dit doen wij om beter aan te sluiten op te professionalisering van de opleiding binnen de gehele vereniging. Meer informatie volgt later op onze website. Geïnteresseerden nodigen wij al wel van harte uit om aan te sluiten.

Jubilarissen

Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe trots wij zijn op al onze leden. Om dat ook daadwerkelijk uit te dragen, hebben wij onze hondstrouwe jubilarissen in januari bezocht. De oorspronkelijke huldiging op de medewerkersavond kon niet doorgaan en dus is er een passend alternatief bedacht om de 22 jubilarissen alsnog te bedanken voor hun trouwe lidmaatschap. Een onvergetelijke dag, waarin wij onze leden echt hebben kunnen verrassen.

Communicatie

Team Marketing & Communicatie is onder aanvoering van Youri van Doorn druk bezig om de online en offline communicatie van de vereniging verder te verbeteren. Samen met partner EF2 werkt het mediateam hard aan een nieuwe website, die aan het einde van dit kwartaal online komt. Hiermee sluiten wij nog beter aan in de informatievoorziening en wordt de uniforme huisstijl ook op de website doorgetrokken.

De nieuwe website biedt tevens een online fanshop voor alle blauwen! Alle fanartikelen, vrijetijdskleding, benodigdheden en andere producten van G.V.V.V. zijn dan online te bestellen. Zo wordt onder andere een eigen kledinglijn ontwikkeld voor onze nieuwe fanshop. Heb jij al meteen een cadeau idee!

Bekwame vakmensen gezocht

Tevens wordt er binnen de gehele organisatie gezocht naar bekwame communicatiemensen in meerdere commissies. Hiermee willen wij nog beter aansluiten op de informatiebehoefte van onze leden en trouwe achterban en verdelen wij de werkzaamheden over meerdere schouders. Je maakt onderdeel uit van Team Marketing & Communicatie, maar draait op communicatievlak volledig mee in een commissie naar keuze.

Heb jij affiniteit met communicatie of marketing en wil je dit bij G.V.V.V. in de praktijk brengen? Wij horen je graag! Neem contact op met Youri van Doorn, via communicatie@gvvv.nl, voor meer informatie.

Ook in deze tijd blijven wij ons ontwikkelen, om in de toekomst een gezonde en ambitieuze vereniging te blijven die er altijd voor je is. Wij willen het beste blijven doen voor jou! 

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer