Berry Powel vertrekt bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Berry Powel is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van G.V.V.V. De 40-jarige aanvaller verlaat de club na twee seizoenen.

De wegen van Berry Powel (Utrecht, 2 mei 1980) en G.V.V.V. scheiden komende zomer. Medio 2019 kondigden de blauwhemden de komst van de spits aan. Powel had toen al een indrukwekkende staat van dienst in het betaald en amateurvoetbal op zijn naam. Bij DVS’33 werd de speler door G.V.V.V. opgepikt.

Belangrijke rol in bekersucces

Met overtuigende cijfers nam Powel altijd afscheid bij zijn vorige clubs en dus waren ook bij G.V.V.V. de verwachtingen in de aanvaller hooggespannen. Seniorstriker Powel stelde niet teleur en kwam in 29 officiële wedstrijden tot veertien doelpunten en zeven assists. Onder andere in de bekerwedstrijden tegen Kozakken Boys en Helmond Sport trof Powel doel en een ronde verder overtuigde hij met een sterk optreden tegen PSV.

Powel juicht na zijn treffer tegen Helmond Sport.

Aan het begin van het huidige seizoen liet de aanvaller al weten op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging. Toen Powel deze niet vond, speelde hij enkele duels in het tweede elftal alvorens hij terugkeerde in de hoofdmacht. Daar kwam hij dit seizoen niet tot scoren in een officieel duel.

G.V.V.V. bedankt Berry voor zijn inzet en wenst hem veel succes in de zoektocht naar een nieuwe club!

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer