Dat kwamen de 39-jarige Danny Lücke (Arnhem, 18 oktober 1981) en de technische leiding van de club deze week overeen. Het wordt voor de keeperstrainer zijn vijfde seizoen bij het vlaggenschip van de vereniging. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de drie doelmannen van de A-selectie en is hij tevens nauw betrokken bij de keepers uit de jeugdopleiding. Olaf Weima, die komende zomer doorstroomt naar het eerste elftal, trainde al langere tijd mee onder de hoede van Lücke.

Analist Danny Huijtink tekent ook bij

Analist Danny Huijtink kwam maandag ook een contractverlenging met de vereniging overeen. De 59-jarige bekijkt vanuit zijn functie wekelijks de aankomende tegenstanders van het eerste elftal en brengt hierover zijn analyse uit aan de technische staf. De vereniging is blij dat ook Huijtink heeft bijgetekend.

Staf nagenoeg compleet

Met de contractverlenging van Danny Lücke is de technische staf voor volgend seizoen gevormd. Jochem Twisker, Dennis van Meegdenburg en Bart Broeder tekenden eerder al bij. Uit de volledige staf wordt alleen met fysiotherapeut Daan de Rijk nog gesproken over volgend seizoen. Die functie wordt bij G.V.V.V. ingevuld in samenspraak met partner PMI Rembrandt.