De Quay blijft trainer B-selectie

  • Senioren

Het tweede elftal blijft ook in seizoen 2021/2022 onder de hoede van trainer Kevin de Quay. Het wordt zijn derde seizoen bij G.V.V.V. 2.

De Quay heeft al een lange historie achter de rug als trainer binnen de vereniging. Medio 2013 kwam De Quay voor het eerst naar G.V.V.V. en startte hij met training geven aan de toenmalige D1. Sindsdien is de Edenaar als trainer bij alle hogere selectieteams in de jeugd actief geweest. Twee jaar geleden schoof hij door naar de seniorenafdeling, waar hij trainer werd van het tweede elftal van de Veenendalers.

Veel successen behaald

Kevin de Quay heeft in de afgelopen seizoenen als trainer mooie successen weten te behalen met zijn elftallen. In mei 2016 kroonde de C1 zich tot kampioen van de Derde divisie. Een jaar later hield de ploeg knap stand in de tweede divisie. Als trainer van de JO17-1 lukte het hem om met zijn ploeg een kampioensfeest te vieren in de hoofdklasse, waarna promotie naar de vierde divisie een feit was.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. hoopt op doorstart vrouwenteam: vanavond kennismakingstraining

Senioren | 03 april 2024
Lees meer