Dennis van Meegdenburg blijft assistent

  • Het eerste

Dennis van Meegdenburg blijft ook volgend seizoen actief bij de hoofdmacht als assistent-trainer. De club en de oud-speler kwamen dat zaterdag overeen.

Het wordt voor Dennis van Meegdenburg (Veenendaal, 19 april 1974) zijn zesde seizoen als rechterhand van de hoofdtrainer in het eerste elftal van G.V.V.V. De 118-voudig doelpuntenmaker werd in 2016 bij de technische staf gehaald. De nauwe betrokkenheid van Van Meegdenburg bij het team wordt zowel door zijn collega’s uit de staf alsmede de spelers gewaardeerd, waardoor de technische leiding van de club het contract met de Veenendaler verlengde tot medio 2022.

Budding: ‘Uitstekende assistent door ervaring’

Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Loek Budding is blij dat Van Meegdenburg heeft bijgetekend: “Daar zijn wij uiteraard heel tevreden mee. Hij zit als assistent-trainer bij de club waar hij zich thuis voelt helemaal op zijn plaats. Dennis is een trainer met heel veel ervaring in de voetballerij en een uitstekende rechterhand van Jochem Twisker.”

Tweede contractverlenging in staf

Dennis van Meegdenburg is het tweede staflid dat zijn contract heeft verlengd. Eerder tekende hoofdtrainer Jochem Twisker ook al bij tot de zomer van 2022.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer