Dit zijn de indelingen voor de Veense Voetbalcup

  • Opleiding

De Veense Voetbalcup komt dichterbij en dus is de organisatie druk met de voorbereidingen. Dit zijn de poule-indelingen voor de Veense Voetbalcup.

Op de Veense voetbalvelden hoor je het nu al regelmatig. “Weet jij al tegen wie je moet, straks als de Veense Voetbalcup gaat beginnen?” Achter de schermen zijn de Veenendaalse voetbalverenigingen hard bezig om de Veense Voetbalcup vorm te geven. Welke teams kunnen het beste vriendschappelijk tegen elkaar spelen? Op welke dagen en tijden gaan we spelen? Tot wanneer mogen we doorspelen? Wordt de competitie voor de A-categorie nog hervat? Hoe houden we de KNVB, de gemeente en Sportservice Veenendaal betrokken?

Klaar voor de start

Het is nog niet zover! Toch staat de Veense Voetbalcup klaar om te beginnen. Zodra Den Haag, de KNVB en de gemeente groen licht geven kan er onderling in Veenendaal gespeeld worden. “We hebben verschillende scenario’s klaar liggen. Natuurlijk hopen we dat iedereen straks weer het veld in mag, maar ook als er een keuze wordt gemaakt voor een beperkte groep kunnen wij het aan.” Het zijn de woorden van VRC-voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof, één van de initiatiefnemers van de Veense Voetbalcup.

De wedstrijdsecretariaten hebben de afgelopen periode hard gewerkt. Het resultaat mag er zijn. Een poule-indeling waarbij de voetbalverenigingen geprobeerd hebben rekening te houden met de onderlinge krachtsverhoudingen. Het kan dus gebeuren dat een meidenteam tegen een team met alleen maar jongens speelt, dat verschillende leeftijdsgroepen samen in een poule spelen of dat damesteams 7×7 gaan spelen. Nieuwsgierig? Hier vind je de link naar de indelingen.

Volg de Voetbalcup nu al

De komende periode houdt de organisatie jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt hen nu ook al vinden op Instagram, Twitter en Facebook.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer