Fysiotherapeut Daan de Rijk blijft

  • Het eerste

Fysiotherapeut Daan de Rijk, partner PMI Rembrandt en voetbalvereniging G.V.V.V. zijn een nieuwe samenwerking overeengekomen voor seizoen 2021/2022.

Daarmee wordt het jarenlange partnerschap tussen sponsor PMI Rembrandt en voetbalvereniging G.V.V.V. met minimaal een seizoen verlengd, tot de zomer van 2022. Namens PMI maakt Daan de Rijk als fysiotherapeut onderdeel uit van de medische staf van het vlaggenschip.

Het wordt voor De Rijk zijn tweede seizoen in die rol bij de vereniging, nadat collega’s Sander van de Hoef en Daan Gelsing de 26-jarige voor gingen.

PMI Rembrandt

U bent op zoek naar een professionele en betrokken fysiotherapeut in Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Lienden of Duiven? Bij PMI Rembrandt vindt u uw fysiotherapeut met verstand van zaken. Samen met u werken zij aan een snelle oplossing voor uw klacht.

Alle fysiotherapeuten hebben hun eigen fysio specialisatie en zijn aangesloten bij verschillende specialistennetwerken. U kunt daarom voor bijna iedere klacht bij een fysiotherapeut van PMI Rembrandt terecht.

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer