Geslaagde eerste editie Blauwe Bingo

  • De club

De eerste editie van de Blauwe Bingo was er een om niet snel te vergeten. Een zeer geslaagde kick-off bracht een kleine honderd deelnemers een leuke online spelavond.

Verbondenheid met onze supporters, leden, vrijwilligers, donateurs en andere betrokkenen is in deze tijd extra belangrijk. Waar wij iedereen normaal gesproken op de vereniging willen vermaken, zijn de maatregelen daartoe nu beperkt. Daarom organiseerden wij zaterdagavond de eerste editie van de Blauwe Bingo live via YouTube.

Goedgevuld bingopakket

Alle deelnemers konden de dagen voorafgaand aan de bingo een goedgevuld bingopakket ophalen, voorzien van drankjes naar keuze. Tevens gevuld met blokjes kaas, fuet, nootjes, goodies en een vijftal bingokaarten. Een pakket om mee te doen aan ons online event.

Onder leiding van Gido van Barneveld en Youri van Doorn werden de vele deelnemers in hun woonkamer voorzien van 2,5 uur vermaak. Een rondje bingo werd afgewisseld met uitdagende quizvragen in verschillende categorieën en na elk rondje bingo was er voor de winnaar een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Heineken en Sligro. De technische kwaliteiten van Rhandor Events zorgden ervoor dat iedereen de avond kon volgen, alsof hij/zij er zelf bij was.

Voor de organisatie was de aanwezigheid van de deelnemers ook goed te merken, want wij konden rekenen op veel foto’s uit woonkamers en veranda’s. Gezelligheid met het eigen gezin en ondertussen meespelen om de prijzen. Het maakte deze avond zeer geslaagd!

Fanatisme

Fanatiek hield iedereen de mobiele telefoon in de aanslag om direct een belletje te doen als de bingokaart het benodigde aantal kruisjes had. Tijdens de quiz kon iedereen via de mobiele telefoon antwoord geven op in totaal 24 meerkeuzevragen, verdeeld over vier rondes. Met een interactieve tool zag je direct de scores van de anderen en speelde je om de hoofdprijs: een gesigneerd wedstrijdshirt van het eerste elftal.

Het spelverloop kon niet beter, want de riante koppositie die Arie de Jager de hele avond in de quiz bezat werd op het laatste moment overgenomen door Thom van de Loosdrecht die er met de hoofdprijs vandoor ging. Die spanning zorgde ervoor dat de avond nog net wat geslaagder was. Davey Stomphorst had als eerste een volle bingokaart en zag zijn achtervolgers uit Tsjechië op snelheid achter hem eindigen, waardoor Davey er met een draagbare houtskool BBQ vandoor kon gaan.

Volgende editie op 1 mei

Als organisatie kijken wij terug op een zeer geslaagde avond. Daarom hebben wij al direct de volgende editie van deze Blauwe Bingo aangekondigd, te weten zaterdag 1 mei. Die avond nodigen wij alle blauwen weer uit om deel te nemen aan deze leuke avond! De eerste sponsoren hebben al prijzen toegezegd en ook veel deelnemers lieten weten er 1 mei weer bij te zijn.

Wil je de Blauwe Bingo nog eens terugkijken? Klik dan hier

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer