Jeugdtalenten stromen door naar hoofdmacht

  • Het eerste

Jeugdspelers Bilal Tmim en Jaidy van Meegdenburg hebben deze week een handtekening gezet onder hun eerste contract bij de hoofdmacht van G.V.V.V.

De jeugdige talenten tekenden een eenjarige overeenkomst. Na een seizoen lang stage te hebben gelopen bij het eerste elftal, maken de 18-jarige jongelingen komende zomer de overstap vanuit de JO19-1. Beide spelers maken al vanaf de F-pupillen onderdeel uit van de blauwe jeugdopleiding en hebben zich klaargestoomd voor de stap omhoog.

De spelers overtuigden tijdens hun wedstrijden in het beloftenteam en de jeugdselectie. De technische leiding van de vereniging bood beiden vervolgens een stageplek aan in de hoofdmacht. In die periode lieten zij tijdens oefenwedstrijden en trainingen een goede indruk achter, waardoor hen een contract in het eerste elftal werd aangeboden.

Bilal Tmim

De bijna onafgebroken blauwe loopbaan van Bilal Tmim (Rhenen, 20 september 2002) begon op vijfjarige leeftijd. Vanaf zijn dertiende brak hij door in selectieteams. In de O15 verkaste Tmim naar de opleiding van regiogenoot Bennekom. Na een seizoen afwezigheid keerde de 18-jarige linksbuiten terug op het blauwe nest, waar hij in de O17 en O19 hoge ogen gooiden en zichzelf nu beloont met een plek in het eerste elftal.

Jaidy van Meegdenburg

Opgegroeid in een voetbalfamilie was ook Jaidy van Meegdenburg (Veenendaal, 4 juni 2002) al op jonge leeftijd op de voetbalvelden te vinden. De 18-jarige rechtsbuiten doorliep vanaf zesjarige leeftijd alle selectieteams van onze opleiding en speelde zich ruim een jaar geleden in de kijker van de technische commissie. Hij zag zijn persoonlijke ontwikkeling deze week beloond worden met een contract.

Twintig spelers vastgelegd

Bilal Tmim en Jaidy van Meegdenburg zijn de negentiende en twintigste speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Kai Huisman, Achraf Nejmi, Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter aan, haalde jeugdkeeper Olaf Weima bij de selectie en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.


Fotografie: Stefan Koops Photography ©

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer