Verzorger Van Pommeren in de spotlights

  • In de media

Sportverzorgers annex masseurs, het zijn vaak juist die mensen die hun werk bij een sportclub op de achtergrond verrichten en zelden in de spotlights staan.

Zij zijn daar ook niet op uit, want het is hun voornaamste taak om spelers/speelsters voorafgaande en tijdens een wedstrijd en trainingen fit te krijgen en te houden. Ook dienen ze vaak als klankbord voor de sporter. En als dat allemaal in goede banen verloopt, halen ze veel plezier en voldoening uit hun job en is media-aandacht het laatste waar de sportverzorgers aan denken.

Regiosport Veenendaal onderkende het hiaat aan aandacht, voor die onmisbare krachten die hun werk vaak in stilte uitvoeren, en startte een rubriek om hen een podium te geven. Zaterdag verscheen in de derde aflevering ‘onze’ verzorger van de hoofdmacht: Jan van Pommeren. De 63-jarige inwoner van Valburg, die onlangs weer bijtekende en in seizoen 2021/2022 aan zijn zevende jaar bij G.V.V.V. gaat beginnen, had voldoende spraakwater ingenomen en u kunt door hier te klikken zijn relaas lezen.

Ander nieuws

George ervaart ontwikkelingsproces in zijn ploeg: ‘Dat betaalt zich nu uit’

In de media | 01 okt 2023
Lees meer

George bescheiden na uitmuntende corner: ‘Weet je dinsdag nog?’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer

Vink looft selectie na nieuwe zege: ‘Hebben wapens in onze ploeg’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer