Simon Brouwer en Martin van Eck keren terug bij G.V.V.V.

  • De club

Simon Brouwer en Martin van Eck keren per direct terug bij G.V.V.V. De twee oud-spelers gaan in een nieuwe bestuursfunctie sturing geven aan de voetbaltak van de vereniging.

Met het aantrekken van de twee voetbaldieren is de club erin geslaagd om een goede invulling te geven aan de nieuwe structuur van de vereniging. Met aanpassingen in de organisatie willen wij ook de komende jaren toonaangevend blijven in de amateurvoetballerij. Brouwer en Van Eck gaan de functie ‘Bestuurslid Voetbal Academy’ bekleden. Een nieuwe functie in het Algemeen Bestuur, waar vanuit de twee sturing en leiding geven aan de voetbaltechnische zaken van de gehele vereniging.

‘Niveau borgen en toonaangevend blijven’

Simon Brouwer heeft vertrouwen in de toekomst van de vereniging en besloot daarom de stap te maken: “Er is de afgelopen tijd door veel vrijwilligers heel veel tijd en energie in de kwaliteit van onze opleiding gestoken. Dat is bekroond met een certificering als ‘Regionale Jeugdopleiding’. Er hangen veel eisen aan dit niveau. De komende tijd moeten wij met de betrokken mensen zorgen dat wij het niveau kunnen borgen en toonaangevend blijven.”

‘Niet aan deze functie begonnen om alles drastisch te veranderen’

Toen Brouwer eind november werd gepolst voor een nieuwe functie in de club, was hij al snel positief. “Wel had ik de wens om dit samen met iemand te doen. Met Martin van Eck heb ik altijd veel en goed contact gehouden. Het is fijn om dit samen met hem te kunnen doen. We zijn relatief jonge en bekende gezichten binnen de club, maar niet aan deze functie begonnen om alles drastisch te veranderen. Samen met de huidige mensen willen wij juist verder verbeteren.”

Blauwe draad

“De blauwe draad van onze opleiding moet beter zichtbaar worden. Van Jong Blauw tot het eerste elftal. Dat moeten we met elkaar doen de komende tijd. Het niveau van onze opleiding is hoog en dat moeten we borgen. Uiteraard willen wij stappen maken, in gesprek gaan met ouders en andere betrokkenen en er samen de schouders onder zetten.”

Het tweetal werkt in de nieuwe functie veel samen met Jacko Stuivenberg (midden).

De functie van het tweetal omvat de verantwoordelijkheid voor de voetbalschool, scouting, voetbaltechnische zaken jeugd en senioren samen met Hoofd Jeugdopleiding Jacko Stuivenberg, medische en mentale verzorging en het overleg met Stichting Topvoetbal G.V.V.V.

Organisatorische wijzigingen

Door het aantrekken van Simon Brouwer en Martin van Eck als bestuursleden Voetbal Academy, veranderen ook functies van andere bestuursleden. Rene van Maasakkers gaat zich bezig houden met de organisatie van de voetbaltak. Hieronder vallen de coördinatoren van alle leeftijdsgroepen, ledenwerving, commercie, toernooicommissie en J.O.C. Loek Budding neemt in het Algemeen Bestuur de rol van vicevoorzitter in.

Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer