Doe mee aan de Blauwe Bingo!

  • De club

Na een succesvolle eerste editie van de Blauwe Bingo organiseren wij op zaterdag 1 mei de tweede editie! Koop een goed gevuld bingopakket en verzeker jezelf van een leuke avond!

Na een succesvolle eerste editie met honderd deelnemers en veel reacties dat mensen graag (opnieuw) mee wilden doen, noteerden wij al snel een tweede Blauwe Bingo in onze agenda. Met Gido van Barneveld achter de bingomolen en Youri van Doorn voor de presentatie, hebben wij het vertrouwde duo weer bereid gevonden om ook de tweede editie tot een succes te maken!

Hetzelfde concept, nieuwe prijzen!

Met een uitdagende en vermakelijke spelavond nodigen wij alle blauwen uit om op zaterdag 1 mei mee te doen met de Blauwe Bingo! We spelen vier quiz- en vijf bingorondes, die jij live vanuit huis kan volgen. Via een online tool geef jij antwoord op de quizvragen, kun je direct zien hoe andere blauwen scoren en maak jij kans op mooie prijzen!

Na elke quizronde spelen we een rondje bingo en ook dan maak je uiteraard kans op mooie prijzen, mede mogelijk gemaakt door meerdere sponsoren! Maak er met je gezin, familie of vrienden een gezellige avond van en doe vanuit je luie stoel, veranda of woonkamer gezellig mee met onze online Blauwe Bingo! Live te volgen via onze YouTube kanaal. Vanaf 20:15 uur kun je inschakelen, om 20:30 uur gaan we van start!

Doe mee en ontvang een pakket!

Voor maar €15 doe je mee aan onze Blauwe Bingo! Je krijgt hiervoor toegang tot de online link, vijf bingokaarten en een heerlijk borrelpakket! Kies uit een pakket met bier, mixdranken, frisdranken, rode wijn, witte wijn of rosé en zet je schrap voor een avond vol gezelligheid en uitdaging met andere blauwen! Wil je met meer bingokaarten meespelen, of is nog iemand uit je gezin enthousiast geworden? Bestel dan gewoon nog meer pakketten!

Wij hebben erg veel zin in de tweede editie en kijken uit naar jouw deelname op zaterdag 1 mei!

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer