G.V.V.V. vindt oefentegenstanders voor mei

  • Het eerste

De technische staf van het eerste elftal is erin geslaagd om vier oefentegenstanders te vinden voor de maand mei.

Als de maatregelen worden versoepeld, zal de hoofdmacht volgende maand in totaal vier oefenwedstrijden spelen. Na een lange periode zonder voetbal wil de technische staf de laatste maand van seizoen 2020/2021 gebruiken om nog wat wedstrijdminuten met de huidige groep te spelen.

Oefenduels op zaterdag

De reeks van oefenwedstrijden wordt op zaterdag 8 mei afgetrapt op sportpark Panhuis. Tegenstander voor die dag is hoofdklasser AWC Wijchen. De ploeg van trainer Jochem Twisker treedt om 14.30 uur aan tegen de Gelderse selectie.

Op de zaterdagen daarna speelt het eerste elftal vervolgens thuis tegen Sparta Nijkerk en op bezoek bij competitiegenoten Spakenburg en Kozakken Boys. Ook die wedstrijden beginnen allemaal om 14.30 uur.

Wedstrijden zonder publiek

De oefenwedstrijden worden allemaal achter gesloten deuren gespeeld. De maatregelen laten het niet toe om publiek te ontvangen op de speellocaties. Via onze sociale media blijf je uiteraard wel op de hoogte van alle gebeurtenissen.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer