G.V.V.V. vindt oefentegenstanders voor mei

  • Het eerste

De technische staf van het eerste elftal is erin geslaagd om vier oefentegenstanders te vinden voor de maand mei.

Als de maatregelen worden versoepeld, zal de hoofdmacht volgende maand in totaal vier oefenwedstrijden spelen. Na een lange periode zonder voetbal wil de technische staf de laatste maand van seizoen 2020/2021 gebruiken om nog wat wedstrijdminuten met de huidige groep te spelen.

Oefenduels op zaterdag

De reeks van oefenwedstrijden wordt op zaterdag 8 mei afgetrapt op sportpark Panhuis. Tegenstander voor die dag is hoofdklasser AWC Wijchen. De ploeg van trainer Jochem Twisker treedt om 14.30 uur aan tegen de Gelderse selectie.

Op de zaterdagen daarna speelt het eerste elftal vervolgens thuis tegen Sparta Nijkerk en op bezoek bij competitiegenoten Spakenburg en Kozakken Boys. Ook die wedstrijden beginnen allemaal om 14.30 uur.

Wedstrijden zonder publiek

De oefenwedstrijden worden allemaal achter gesloten deuren gespeeld. De maatregelen laten het niet toe om publiek te ontvangen op de speellocaties. Via onze sociale media blijf je uiteraard wel op de hoogte van alle gebeurtenissen.

Ander nieuws

G.V.V.V. gaat na rust hard onderuit op bezoek bij Spakenburg

Het eerste | 02 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // Wie zit op het vinkentouw, junior of senior?

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer