Oefenwedstrijd tegen AWC Wijchen geannuleerd

  • Het eerste

Het oefenduel tegen AWC Wijchen op zaterdag 8 mei gaat niet door. De verlengde maatregelen om het coronavirus te bestrijden laten het nog niet toe om te oefenen.

De technische staf van de hoofdmacht kwam met vier tegenstanders overeen om in de maand mei een oefenwedstrijd te spelen, als de maatregelen rondom het coronavirus dit toelieten. Inmiddels is duidelijk geworden dat het oefenduel op 8 mei tegen de Gelderse hoofdklasser nog te vroeg komt.

Andere duels nog niet bekend

Oefenwedstrijden tegen de andere drie tegenstanders kunnen nog met potlood in de agenda blijven staan. Het gaat om duels tegen Sparta Nijkerk (15 mei), SV Spakenburg (22 mei) en Kozakken Boys (29 mei). Eventuele volgende versoepelingen gaan op zijn vroegst 11 mei in. Wat deze versoepelingen zijn en of daarna het spelen van oefenwedstrijden wel mogelijk is, wordt maandag 3 mei bekend.

Ander nieuws

A-selectie start voorbereiding op 13 juli

Het eerste | 14 jun 2021
Lees meer

Tweede Divisie heet voortaan Jack’s League

Het eerste | 09 jun 2021
Lees meer

Van Toorn klaar voor de stap omhoog

Het eerste | 06 jun 2021
Lees meer