Oefenwedstrijd tegen AWC Wijchen geannuleerd

  • Het eerste

Het oefenduel tegen AWC Wijchen op zaterdag 8 mei gaat niet door. De verlengde maatregelen om het coronavirus te bestrijden laten het nog niet toe om te oefenen.

De technische staf van de hoofdmacht kwam met vier tegenstanders overeen om in de maand mei een oefenwedstrijd te spelen, als de maatregelen rondom het coronavirus dit toelieten. Inmiddels is duidelijk geworden dat het oefenduel op 8 mei tegen de Gelderse hoofdklasser nog te vroeg komt.

Andere duels nog niet bekend

Oefenwedstrijden tegen de andere drie tegenstanders kunnen nog met potlood in de agenda blijven staan. Het gaat om duels tegen Sparta Nijkerk (15 mei), SV Spakenburg (22 mei) en Kozakken Boys (29 mei). Eventuele volgende versoepelingen gaan op zijn vroegst 11 mei in. Wat deze versoepelingen zijn en of daarna het spelen van oefenwedstrijden wel mogelijk is, wordt maandag 3 mei bekend.

Ander nieuws

G.V.V.V. gaat na rust hard onderuit op bezoek bij Spakenburg

Het eerste | 02 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // Wie zit op het vinkentouw, junior of senior?

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer