Oefenwedstrijd tegen AWC Wijchen geannuleerd

  • Het eerste

Het oefenduel tegen AWC Wijchen op zaterdag 8 mei gaat niet door. De verlengde maatregelen om het coronavirus te bestrijden laten het nog niet toe om te oefenen.

De technische staf van de hoofdmacht kwam met vier tegenstanders overeen om in de maand mei een oefenwedstrijd te spelen, als de maatregelen rondom het coronavirus dit toelieten. Inmiddels is duidelijk geworden dat het oefenduel op 8 mei tegen de Gelderse hoofdklasser nog te vroeg komt.

Andere duels nog niet bekend

Oefenwedstrijden tegen de andere drie tegenstanders kunnen nog met potlood in de agenda blijven staan. Het gaat om duels tegen Sparta Nijkerk (15 mei), SV Spakenburg (22 mei) en Kozakken Boys (29 mei). Eventuele volgende versoepelingen gaan op zijn vroegst 11 mei in. Wat deze versoepelingen zijn en of daarna het spelen van oefenwedstrijden wel mogelijk is, wordt maandag 3 mei bekend.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer