Oefenwedstrijd tegen AWC Wijchen geannuleerd

  • Het eerste

Het oefenduel tegen AWC Wijchen op zaterdag 8 mei gaat niet door. De verlengde maatregelen om het coronavirus te bestrijden laten het nog niet toe om te oefenen.

De technische staf van de hoofdmacht kwam met vier tegenstanders overeen om in de maand mei een oefenwedstrijd te spelen, als de maatregelen rondom het coronavirus dit toelieten. Inmiddels is duidelijk geworden dat het oefenduel op 8 mei tegen de Gelderse hoofdklasser nog te vroeg komt.

Andere duels nog niet bekend

Oefenwedstrijden tegen de andere drie tegenstanders kunnen nog met potlood in de agenda blijven staan. Het gaat om duels tegen Sparta Nijkerk (15 mei), SV Spakenburg (22 mei) en Kozakken Boys (29 mei). Eventuele volgende versoepelingen gaan op zijn vroegst 11 mei in. Wat deze versoepelingen zijn en of daarna het spelen van oefenwedstrijden wel mogelijk is, wordt maandag 3 mei bekend.

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer