Trainingen weer volgens volledige schema

  • Opleiding

Het volledige trainingsschema wordt vanaf aanstaande maandag weer hervat. Het verzetten van de avondklok maakt het opvoeren van de trainingen weer mogelijk.

De afgelopen weken was er in verband met de avondklok en het hoge aantal besmettingen voor elk team ruimte om maar één keer per week te trainen. Daarmee boden wij alle teams de mogelijkheid een keer per week een goede training te hebben, maar ook op tijd weer thuis te zijn.

Meerdere trainingsmomenten

Alle teams krijgen de mogelijkheid om vanaf volgende week meerdere keren per week te trainen op het sportpark. Je traint weer volgens de tijden zoals je die gewend was, op de velden zoals je gewend was. Je vindt dat schema hier.

Onderlinge wedstrijden

Het spelen van onderlinge wedstrijden op zaterdag blijft mogelijk. Wij hopen tevens dat op termijn wedstrijden voor de Veense Voetbalcup gespeeld kunnen worden. Hierin zijn wij echter afhankelijk van de landelijke maatregelen voor buitensporten.

Wij zijn blij om jou weer vaker op het sportpark te mogen verwelkomen! Echter blijven andere maatregelen wel van kracht. Kleedkamers blijven gesloten, het clubhuis is dicht en je gaat direct na je training weer naar huis. Leden vanaf 27 jaar mogen in groepen van maximaal vier personen trainen, op anderhalve meter afstand van elkaar.

Ander nieuws

Dean Westland is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen Noordwijk

Opleiding | 18 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer