Twisker te horen in podcast RTV Utrecht

  • In de media

Hoofdtrainer Jochem Twisker is te horen in een podcast van RTV Utrecht. De regiozender sprak met de trainers van de Utrechtse tweede divisieclubs.

Op een kleine opleving in de zomer na ligt het amateurvoetbal al ruim een jaar stil als gevolg van de coronacrisis. Maar ook voor de liefhebbers van het amateurvoetbal gloort er licht aan het einde van de tunnel. Al is voor sommige trainers die tunnel intens donker geweest. In de nieuwste podcast van Namen & Rugnummers, waarin de trainers van de drie Utrechtse tweede divisionisten aan het woord komen, vertelt Spakenburg-trainer Eric Meijers hoe hij zijn moeder verloor aan Corona.

Zijn G.V.V.V.-collega Jochem Twisker verbaast zich erover dat de KNVB denkt dat na anderhalf jaar zonder wedstrijden zes weken voorbereiding voldoende is. En IJsselmeervogels-trainer Berry Smit ruziet met zijn vrouw over de vraag wie het beste kan stofzuigen. Over één ding zijn de drie het grondig eens: de bal moet zo snel mogelijk weer gaan rollen.

De podcast met de tweede divisietrainers is, net als de andere podcasts van Namen & Rugnummers, ook te beluisteren via Spotify en iTunes.

Ander nieuws

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Genrich Sillé op het nippertje geen matchwinner: ‘Heel blij, ook voor Byron’

In de media | 14 mei 2023
Lees meer