Twisker te horen in podcast RTV Utrecht

  • In de media

Hoofdtrainer Jochem Twisker is te horen in een podcast van RTV Utrecht. De regiozender sprak met de trainers van de Utrechtse tweede divisieclubs.

Op een kleine opleving in de zomer na ligt het amateurvoetbal al ruim een jaar stil als gevolg van de coronacrisis. Maar ook voor de liefhebbers van het amateurvoetbal gloort er licht aan het einde van de tunnel. Al is voor sommige trainers die tunnel intens donker geweest. In de nieuwste podcast van Namen & Rugnummers, waarin de trainers van de drie Utrechtse tweede divisionisten aan het woord komen, vertelt Spakenburg-trainer Eric Meijers hoe hij zijn moeder verloor aan Corona.

Zijn G.V.V.V.-collega Jochem Twisker verbaast zich erover dat de KNVB denkt dat na anderhalf jaar zonder wedstrijden zes weken voorbereiding voldoende is. En IJsselmeervogels-trainer Berry Smit ruziet met zijn vrouw over de vraag wie het beste kan stofzuigen. Over één ding zijn de drie het grondig eens: de bal moet zo snel mogelijk weer gaan rollen.

De podcast met de tweede divisietrainers is, net als de andere podcasts van Namen & Rugnummers, ook te beluisteren via Spotify en iTunes.

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer