Club steeds verder open na nieuwe versoepelingen

  • De club

De ontwikkelingen rondom de bestrijding van het coronavirus worden steeds positiever en dus versoepelt het kabinet de maatregelen steeds meer. Het sportpark gaat vanaf 5 juni verder open.

Het kabinet maakte vrijdagavond tijdens een persconferentie bekend dat met ingang van zaterdag 5 juni nieuwe versoepelingen worden doorgevoerd. Vanaf dat moment mogen alle teams weer in groepsverband trainen, zonder daarbij de onderlinge afstand te houden. Ook mogen alle jeugdteams tot en met 17 jaar weer in competitieverband tegen andere clubs spelen.

Het clubhuis gaat weer open

Ook voor de horeca werden nieuwe versoepelingen aangekondigd. Zo mag je na maanden weer naar de kantine! Vanaf zaterdag 5 juni opent het clubhuis de deuren en kun je zowel op het terras als binnen genieten van je consumpties en de gezelligheid. Per ruimte mogen wij maximaal vijftig personen verwelkomen. Aan een tafel mag je met vier personen zitten, op anderhalve meter afstand. Reserveren doe je nog steeds op het sportpark.

Je bent elke zaterdag welkom tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Op trainingsavonden blijft de horeca gesloten.

Publiek nog niet welkom

Langs de lijnen is helaas nog geen publiek welkom. Wel nodigen wij iedereen uit om vanaf het terras of de kantine de verrichtingen op de velden te volgen. Geniet je van een leuke voetbalwedstrijd en een lekker drankje.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // Q3: ledengroei zet door, commerciële focus in jeugd

De club | 03 okt 2023
Lees meer

In memoriam // G.V.V.V. bedroeft om overlijden verenigingslid Jan Schrader

De club | 29 sep 2023
Lees meer

PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA verbinden zich langer als hoofdsponsor

De club | 23 sep 2023
Lees meer