Doelman Olaf Weima kiest voor studie

  • Het eerste

Doelman Olaf Weima heeft de technische leiding van de vereniging deze week laten weten zijn contract voor de hoofdmacht in te leveren. De 18-jarige doelman wil zich focussen op zijn studie.

De talentvolle Olaf Weima (Veenendaal, 25 september 2002) werd aan het begin van dit kalenderjaar beloond met een contract voor de hoofdmacht, nadat hij in de jeugdopleiding van G.V.V.V. zijn kwaliteiten toonde. Naast Johan Jansen en Jan van Willige werd de jongeling gekozen als derde sluitpost in de ploeg van trainer Jochem Twisker.

Maatschappelijke carrière

Weima haalde zelfvertrouwen uit zijn aangeboden contract en keek ernaar uit om ervaringen in het vlaggenschip op te doen. Toch kiest hij nu voor zijn maatschappelijke carrière. De 18-jarige keeper liet de technische leiding afgelopen week weten dat hij zich wil focussen op zijn studie en daardoor minder motivatie heeft voor zijn rol als doelman in het eerste elftal. In overleg heeft hij besloten zijn plaats af te staan.

Fotografie: Stefan Koops Photography

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer