IN BEELD // Laatste training van het seizoen

  • Het eerste

Er kan een punt achter het seizoen. Donderdag trainde de selectie onder leiding van Jochem Twisker voor het laatst in 2020/2021 op sportpark Panhuis.

Het was een vreemd seizoen. Na een goede voorbereiding kwam de hoofdmacht in de Tweede Divisie niet verder dan zes wedstrijden, waarin het vijf punten verzamelde. Juist toen het eerste elftal begon te draaien, werd het seizoen door het coronavirus afgebroken.

Hechte selectie

De selectie greep afgelopen seizoen alle mogelijkheden om te trainen met beide handen aan en hield lang hoop op een hervatting van de competitie of deelname aan een eigen Utrechts Kampioenschap. Toen bleek dat dat beiden niet meer haalbaar was, bleef de selectie in volledige grootte tweewekelijks naar Veenendaal komen om te trainen.

Met lachende gezichten werd de laatste training van seizoen 2020/2021 afgesloten. Veel partijvorm en ruimte voor een dolletje. Nu is het voor iedereen tijd om te genieten van de vakantie. Velen keren op 13 juli weer terug, sommigen sluiten aan bij een andere club. Van hen wordt nog afscheid genomen.

Foto’s

Fotograaf Stefan Koops legde de laatste training van dit seizoen vast.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer