In memoriam // Gerrit Henzen

  • De club

Heden bereikte ons het zeer trieste bericht dat afgelopen donderdag Gerrit Henzen op 83-jarige leeftijd is overleden.

Heel veel leden, donateurs en/of sponsoren van G.V.V.V. zullen de altijd sympathieke en vriendelijke Gerrit Henzen persoonlijk hebben gekend. Want zijn zaak Henzen Schoenen & Sport, gevestigd aan het ‘t Gelderland en later ook met een winkel aan de Patrimoniumlaan, die daar na zijn pensionering werd voortgezet door zoon Frank, en nu bekend onder de naam 100% Voetbal, was wijd en zijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

Vrijgevig

Al die eigenschappen en het feit dat Gerrit, samen met zijn echtgenote Eef, een groot blauw hart had maakte dat heel veel G.V.V.V.-ers klant bij hem waren. En dat was ook wederkerig, want het bedrijf van Gerrit Henzen & Zn. was altijd zeer vrijgevig voor onze vereniging. Dat kreeg vorm door shirtsponsering, sponsering van het beste spelersklassement, het leveren van sportartikelen tegen sterk gereduceerde prijzen en het schenken van prijzen voor loterijen, bingo’s enz. enz.

Betrokken supporter

Nadat Gerrit Henzen zijn bedrijf had overgedaan aan zijn zoon Frank had hij ook meer vrije tijd om zich op zaterdagmiddag naar het sportpark Panhuis te begeven. En voor de Covid periode was hij dan ook regelmatig, vaak samen met zoon Kees – die met zijn bedrijf Techtron BV lid is van businessclub Vallei en Rijn – aanwezig als aandachtig toeschouwer bij de wedstrijden van ons vlaggenschip. Met het heengaan van Gerrit Henzen verliest G.V.V.V. dan ook een uitermate trouw en betrokken supporter en sponsor.

Namens geheel G.V.V.V. en de businessclub Vallei en Rijn willen wij langs deze weg de familie Henzen en alle verdere nabestaanden van harte condoleren met dit grote verlies en wensen wij hen sterkte toe bij het definitieve afscheid van hun geliefde Gerrit, en tijd daarna.

De afscheidsbijeenkomst zal in besloten kring plaatsvinden.

Ander nieuws

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer