Nieuwsbrief // tweede kwartaal 2021

  • De club

Binnen G.V.V.V. besturen wij graag transparant. Daarom brengt het Algemeen Bestuur elk kwartaal de achterban met een nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Beste leden, donateurs, sponsors en supporters,

Het blijft vreemd om niet elke zaterdag lekker met elkaar te voetballen tegen andere teams en met fanatieke supporters langs de lijn te staan. Het perspectief begint gelukkig langzaamaan te komen, de zon gaat licht schijnen. We hebben de afgelopen maanden hard kunnen werken aan diverse onderwerpen om te zorgen dat we met elkaar na de zomervakantie fit en gezond aan de start staan. Hopelijk weer meer zoals we gewend zijn. In deze nieuwsbrief veel onderwerpen om klaar te zijn voor de toekomst.

Bij vragen of andere opmerkingen horen we het graag!

Namens het bestuur,

Barry van de Lagemaat
Voorzitter G.V.V.V.


G.V.V.V. @ Work

Wij zijn momenteel druk bezig om de samenwerking met JongSelect op te starten voor een nieuw vacatureplatform, genaamd G.V.V.V. @ Work. Op dit nieuwe platform kunnen vrijwilligers, leden en andere betrokkenen gemakkelijk zoeken naar banen, bijbanen, stages en interim opdrachten. Ook kunnen bedrijven uit ons sponsornetwerk, maar ook daarbuiten, vacatures en stageopdrachten plaatsen.

Het leveren van een maatschappelijke bijdrage staat hoog op ons lijstje en daarom zijn wij zeer blij om ook op dit vlak onze leden, vrijwilligers en sponsoren bij elkaar te brengen. Nadere informatie over dit onderwerp volgt op onze website. Momenteel zijn wij dit druk aan het inrichten, zodat het platform straks echt van meerwaarde is voor jou.

Zonnepanelen

De voorbereidingen voor het plaatsen van 274 zonnepanelen zijn gestart! Op het kleedkamergebouw en een deel van het clubhuis zijn voorbereidingen getroffen om de vele zonnepanelen binnenkort te plaatsen. Voordat de echte zomer begint en de zon veelvuldig schijnt, zijn onze panelen in gebruik en kunnen we ook op dit vlak een mooie zomer tegemoet gaan!

“Dit is de volgende fase van verduurzaming. Het doel is om de energiekosten te reduceren tot ongeveer nul,” zo liet voorzitter Barry van de Lagemaat eerder al weten.

Jeugdopleiding

Wij zijn zeer verheugd dat oud-spelers Simon Brouwer en Martin van Eck toe treden tot de organisatie van onze vereniging. Het tweetal gaat zich richten op de voetbaltak van de club en samen met Hoofd Jeugdopleiding en betrokken vrijwilligers alles in het werk stellen om het niveau van onze opleiding hoog te houden en het certificaat ‘Regionale Jeugdopleiding’ te borgen.

Het interview met Simon Brouwer, over zijn ambities en invulling van de functie, kun je nog eens lezen op onze website.

Managementopleidingen

Wij investeren dolgraag in jong talent. Zowel op het veld als daarbuiten. Daarom starten wij na de zomer met managementopleidingen (exclusief) voor young professionals. Een ‘young professional’ is iemand tussen de 20 – 35 jaar, werkzaam bij een organisatie in de regio. Ze worden gekenmerkt door een sterke drive, leergierigheid en openheid! Ben jij of ken jij zo iemand?

Tijdens zes inspirerende bijeenkomsten ga je op bezoek bij verschillende bedrijven in de regio en leer je met en van andere ‘young professionals’. Bezoek onder andere Flitsmeister, ICT Valley en Prins Petfoods. Deze bedrijven openen graag hun deuren om kennis en ervaring met jou te delen.

Meer informatie over onze nieuwe managementopleidingen vind je in de brochure. Wij bouwen nog aan de website, maar geven jullie graag alvast een indruk. Neem voor meer informatie contact op via de contactgegevens in de brochure.

Coronavirus

Het lijkt erop dat de tweede stap van de versoepelingen rondom het coronavirus woensdag 19 mei kan worden gezet. Voorzichtig ontwikkelen de cijfers zich de goede kant op en gaat de samenleving steeds verder open.

Ook voor ons is dat een goed teken. Terrassen mogen weer open, alle teams mogen weer volledig in groepsverband trainen en teams tot en met 12 jaar mogen zelfs deelnemen aan de lokale Veense Voetbalcup. Het terras van het clubhuis zal op zaterdagen openen, zodat er weer lekker kan worden genoten van een kopje koffie in de ochtend en een biertje in de middag. Elkaar weer ontmoeten op de vereniging, wij kijken er naar uit! Uiteraard blijven de landelijke regels leidend.

Magazine

Team Marketing & Communicatie is weer druk bezig om het magazine voor het nieuwe seizoen vorm te geven. Wij kregen al een kijkje in de plannen en kunnen niet wachten tot het nieuwe exemplaar weer op de deurmat ploft. Het belooft weer een mooie afspiegeling te worden van onze vereniging in een dik nummer.

Uiteraard kan dit goedgevulde magazine niet bestaan zonder advertenties van onze trouwe sponsoren. Wil jij met jouw onderneming ook een mooi plekje krijgen in het nieuwe magazine? Informeer naar de mogelijkheden via communicatie@gvvv.nl.

Website

Youri van Doorn legt momenteel als hoofd van ons communicatieteam samen met partner EF2 de laatste hand aan onze nieuwe website. Veel vrijwilligers zijn op de foto geweest, pagina’s zijn gevuld en ook de nieuwe online fanshop ziet er gelikt uit. De nieuwe website is een prachtige weergave van onze club en herkenbaar door onze huisstijl. Eind van deze maand kan ook jij onze nieuwe website bezoeken!

Team Marketing & Communicatie

Zoals je hierboven al hebt gelezen, is ons Team Marketing & Communicatie ook in deze tijd lekker bezig met de club. Een dynamische commissie met twaalf enthousiaste mensen die zich op verschillende onderdelen inspannen en hun kwaliteiten inzetten voor de club. Ter uitbreiding van dit team zoeken wij nog meer bekwame communicatiemensen.

Samen met jou willen wij nog beter aansluiten op de informatiebehoefte van onze leden en trouwe achterban en verdelen wij de werkzaamheden over meerdere schouders. Je maakt onderdeel uit van Team Marketing & Communicatie, maar draait op communicatievlak volledig mee in een commissie naar keuze.

Heb jij affiniteit met communicatie of marketing en wil je dit bij G.V.V.V. in de praktijk brengen of verder ontwikkelen? Neem dan eens contact op met Youri van Doorn, via communicatie@gvvv.nl. Samen met hem kan jij kijken wat bij jou past! Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook mensen die ons juist van hun ervaring kunnen voorzien zijn meer dan welkom!

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer