Ook streep door tweede oefenduel

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk gaat niet door. Het duel stond eigenlijk gepland voor zaterdag 15 mei, maar doordat versoepelingen zijn uitgesteld kan het treffen geen doorgang vinden.

Eerder werd bekend dat de eerste geplande oefenwedstrijd, tegen AWC Wijchen, als gevolg van de uitgestelde versoepelingen niet door kon gaan. Het kabinet maakte deze week bekend dat de tweede stap van het openingsplan op zijn vroegst pas op 18 mei gezet wordt, waardoor ook de oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk geannuleerd moet worden.

Twee duels in de agenda

Oefenwedstrijden tegen SV Spakenburg (22 mei) en Kozakken Boys (29 mei) kunnen nog met potlood in de agenda blijven staan. Of het na 18 mei wel mogelijk is om oefenwedstrijden te spelen, wordt dinsdag 11 mei bekendgemaakt.

Ander nieuws

A-selectie start voorbereiding op 13 juli

Het eerste | 14 jun 2021
Lees meer

Tweede Divisie heet voortaan Jack’s League

Het eerste | 09 jun 2021
Lees meer

Van Toorn klaar voor de stap omhoog

Het eerste | 06 jun 2021
Lees meer