Streep door geplande oefenwedstrijden

  • Het eerste

De oefenwedstrijden die de hoofdmacht plande voor de maand mei gaan niet door. Het kabinet maakte dinsdagavond bekend dat die stap op zijn vroegst in juni wordt gezet.

De technische staf vond in een eerder stadium vier oefentegenstanders om seizoen 2020/2021 in de maand mei tegen af te kunnen sluiten. De maatregelen om het coronavirus te bestrijden maakten eerder al duidelijk dat de eerste twee oefenwedstrijden geannuleerd moesten worden. Na de persconferentie van dinsdagavond is duidelijk geworden dat ook de andere twee oefenduels geen doorgang kunnen vinden.

Leeftijdsbeperking opgeheven

In diezelfde persconferentie werd duidelijk dat woensdag 19 mei de tweede stap van het openingsplan kan worden gezet, als de cijfers dat toelaten. Daardoor mogen ook spelers van 27 jaar en ouder weer in teamverband sporten. Onderlinge oefenwedstrijden zijn nog wel beperkt tot de leeftijdsgrens van 27 jaar.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer