Bingo! Verkoop voor derde editie gestart

  • De club

Het is zaterdag 12 juni alweer tijd voor de derde editie van de Blauwe Bingo. Koop een goed gevuld bingopakket en verzeker jezelf van een leuke avond!

Na twee meer dan geslaagde edities met meer dan 150 deelnemers, houden wij op zaterdagavond 12 juni opnieuw een Blauwe Bingo! Het enthousiasme van alle spelers is zo groot, dat wij geen moment twijfelden om een derde avond in te plannen. Met Gido van Barneveld achter de bingomolen en Youri van Doorn voor de presentatie, is ook het bekende duo weer bereid gevonden om er een geweldige avond van te maken!

Hetzelfde concept, nieuwe prijzen!

Begin vast met het volgen van het nieuws en verruim je algemene voetbalkennis, want het komt allemaal weer van pas als je wilt strijden om de prijzen. Net zoals de vorige twee keer houden wij vier quizrondes en vijf bingorondes, waarin de mooiste prijzen verdeeld worden.

Maak er met je gezin, familie of vrienden een gezellige avond van en doe vanuit je luie stoel, veranda of woonkamer gezellig mee met onze online Blauwe Bingo! Live te volgen via ons YouTube kanaal. Vanaf 20.15 uur kun je inschakelen, om 20.30 uur gaan we van start!

Doe mee en ontvang een pakket!

Voor maar €15 doe je mee aan onze Blauwe Bingo! Je krijgt hiervoor toegang tot de online link, vijf bingokaarten en een heerlijk borrelpakket! Kies uit een pakket met bier, mixdranken, frisdranken, rode wijn, witte wijn of rosé en zet je schrap voor een avond vol gezelligheid en uitdaging met andere blauwen! Wil je met meer bingokaarten meespelen, of is nog iemand uit je gezin enthousiast geworden? Bestel dan gewoon nog meer pakketten!

Bestel je pakketten hier!

Pakket voor onze vrijwilligers

Als dank voor de inzet van onze vrijwilligers in het afgelopen seizoen, ontvangen zij een gratis pakket. Iedere vrijwilliger heeft hierover een mail ontvangen, laat ons nog even weten of je meedoet.

Wij hebben erg veel zin in de derde editie en kijken uit naar jouw deelname op zaterdag 12 juni!

Ander nieuws

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer

Donderdagavond geen trainingen op sportpark tot 19.30 uur

De club | 28 november 2023
Lees meer