Dion van Toorn completeert keeperstrio

  • Het eerste

Met het aantrekken van Dion van Toorn heeft G.V.V.V. het keeperstrio en de selectie voor volgend seizoen rond. De 22-jarige doelman komt over van Candia’66.

Nadat Olaf Weima vorige week kenbaar maakte zijn contract in te leveren, moest G.V.V.V. op zoek naar een nieuwe doelman voor de selectie. In Dion van Toorn (Tiel, 11 maart 1999) vindt de technische leiding een jonge en getalenteerde doelman. De sluitpost komt over van Candia’66, waar hij al langere tijd een vaste waarde is onder de doellat.

Het betekent voor de jongeling een terugkeer op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. In het seizoen 2014/2015 verdedigde Van Toorn het doel van de JO17-1, om een seizoen later weer terug te keren in de jeugdopleiding van de Rhenense club.

Selectie compleet

Dion van Toorn is de 21ste speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Jonathan Richard, Kai Huisman, Achraf Nejmi, Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter aan, haalde jeugdtalenten Bilal Tmim en Jaidy van Meegdenburg bij de selectie en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.

Fotografie: Stefan Koops Photography ©

Ander nieuws

G.V.V.V. gaat na rust hard onderuit op bezoek bij Spakenburg

Het eerste | 02 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // Wie zit op het vinkentouw, junior of senior?

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer