In memoriam // Co Willemse

  • De club

Heden bereikte ons het zeer trieste bericht dat gisterenmorgen Co Willemse op 83-jarige leeftijd is overleden. Problemen aan zijn maag met bijkomende complicaties lagen ten grondslag aan Co’s heengaan.

Sociaal

Co Willemse is sinds jaar en dag een hele echte blauwe vrijwilliger geweest die altijd klaar stond en het allerbeste met de club voorhad. Voetbaltalent had Co niet en daar waagde hij zich dan ook maar niet aan, maar zijn sociale gaven waren bovengemiddeld en die spreidde hij ook volledig ten toon ten dienste van G.V.V.V.

Jeugd

Co Willemse als jeugdleider, staande uiterst links

Begonnen als jeugdleider/trainer was hij een bindende factor binnen de verscheidene teams en diverse nu veertigers/vijftigers die toen in de jeugd bij onze club speelden zullen zijn bijdragen aan die teams vast herinneren. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen, dat zat absoluut niet in zijn karakter, was hij wel nadrukkelijk aanwezig.

Broers

Ook was Co bekend bij de intimi van onze club door de vileine en soms venijnige grappen die hij maakte tegenover zijn oudere broer Gerard  – de fameuze jeugdtrainer annex terreinmeester en lid van verdienste, die al een aantal jaren geleden van ons is heengegaan – of andersom. De broers Willemse leken dan water en vuur maar een paar minuten later stonden ze dan, elkaar op de schouder kloppend, weer gezellig een pilsje te drinken. Het was een spelletje dat Gerard en Co graag speelden om de buitenwacht in de maling te nemen, want eigenlijk was het een twee-eenheid.

Kantinebaas

Maar heel veel leden, donateurs, sponsoren en sympathisanten zullen zich Co het beste herinneren uit een iets later leven toen hij de functie van kantinebaas vervulde. Een taak die hem op het lijf geschreven was als sociaal ‘dier’ en grote regulateur.
We kunnen ons geen dag herinneren dat Co, die toch behoorlijk verantwoordelijke betrekking, niet met een lach op zijn gezicht en/of het vertellen van een leuke anekdote, grap of grol vervulde. Chagrijn, boos, kwaad, nijdig of andere gemoedstoestanden die hier op duidt, kwam niet voor in het vocabulaire Co Willemse.
Samen met zijn eega Mien, die mogen we zeker niet vergeten in dit verband, zorgde het echtpaar Willemse dat alle kantinezaken in hun tijd op rolletjes liepen.

Met het overlijden van Co Willemse verliest G.V.V.V. dus een uitermate betrokken en dienstbaar lid die altijd in onze gedachten zal blijven bestaan.
Namens geheel G.V.V.V. willen wij langs deze weg echtgenote Mien, de rest van de familie Willemse en alle verdere nabestaanden van harte condoleren met het grote verlies en wensen hen veel sterkte toe bij het definitieve afscheid van Co en de tijd daarna.

Klik hier om de rouwkaart te lezen.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer