J.O.C. organiseert slotavond voor jonge jeugd

  • Jeugdopleiding

De Jeugd Ontspannings Commissie (J.O.C.) organiseert vrijdag 9 juli een slotavond voor alle jeugd tot en met de O13. Samen met jou willen zij dit seizoen op leuke wijze afsluiten.

De laatste maanden konden we gelukkig weer voetballen, waardoor dit seizoen niet helemaal in het water is gevallen. Toch was het nog niet zo leuk als normaal. Het coronavirus zorgt er ook voor dat er geen traditioneel slotfeest wordt gehouden. Toch wil de J.O.C. alle jonge jeugdspelers graag uitnodigen voor een leuke seizoensafsluiting!

Op vrijdagavond 9 juli is voor iedereen uit teams tot en met de O13 een leuke slotavond, die gratis te bezoeken is. Het begint om 17.00 uur op sportpark Panhuis. Spelers uit Jong Blauw kunnen om 21.00 uur worden opgehaald. Spelers uit de O8 tot en met de O13 mogen langer blijven en kunnen om 0.00 uur worden opgehaald op het sportpark.

Meld je eenvoudig aan

Kom jij ook? Neem dan je voetbalkleding en voetbalschoenen mee. Spelers uit de O8 tot en met de O13 moeten ook hun zwembroek en een handdoek meenemen! Laat ons even weten dat je komt door je naam, telefoonnummer en team te sturen aan joc@gvvv.nl. Doe dit uiterlijk 3 juli!

Ander nieuws

Ajax Camp komt naar Veenendaal

Jeugdopleiding | 20 jul 2021
Lees meer

Dit zijn de nieuwe trainingstijden

Jeugdopleiding | 06 jul 2021
Lees meer

Voorlopige teamindelingen nieuwe seizoen

Jeugdopleiding | 26 jun 2021
Lees meer