Laat je vriendinnen kennismaken met de club!

  • Opleiding

Ben jij super enthousiast over het voetballen bij G.V.V.V. en wil je dat graag ook aan een vriendin laten zien? Kom dan samen naar onze Meidendag op zaterdag 19 juni!

Al jarenlang mogen wij elk seizoen veel vrouwen en meisjes verwelkomen, waardoor wij voor elke leeftijd een team hebben. Daarmee onderscheiden wij ons in de regio. Dat doet ons erg goed! Om anderen te laten ontdekken hoe leuk onze club is en hoe leuk het voetbal is, geven wij al onze vrouwelijke leden graag de kans om een vriendin ook kennis te laten maken met de club en het voetbal!

Op zaterdag 19 juni houden wij een Meidendag voor alle meiden in de leeftijd tot en met 18 jaar! Geniet van de leukste voetbalspellen, uitdagende onderdelen, stormbanen en onderlinge gezelligheid. Samen met jouw vriendin kun je helemaal gratis genieten van deze variërende dag, die duurt van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Meld jou en je vriendin(nen) aan!

Heb jij een vriendin die écht bij G.V.V.V. moet komen voetballen? Neem haar dan mee! Geef de naam van jou en je vriendin(nen) door, zodat wij weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen. Laat ook even weten in welk team je zit en wat de geboortedatum is van je vriendin(nen). Dan kunnen wij juiste verdelingen maken. Aanmelden doe je eenvoudig door een mailtje te sturen naar meidendag@gvvv.nl.

Ander nieuws

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer