Maikel Epskamp keert terug bij G.V.V.V.

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd het jonge talent Maikel Epskamp vast te leggen voor volgend seizoen. De 19-jarige centrale verdediger komt over uit de jeugdopleiding van NEC.

Maikel Epskamp (Ede, 21 januari 2002) keert terug bij G.V.V.V. De 19-jarige Veenendaler begon met voetballen in de jeugdopleiding van de blauwhemden, maakte in 2013 de overstap naar de opleiding van Vitesse en speelde afgelopen jaar in de O18 van het Nijmeegse NEC. Bij G.V.V.V. tekent Epskamp een contract voor een seizoen, tot medio 2022.

De Boer: ‘Dit talent laten wij niet lopen’

De technische leiding greep de mogelijkheid om Maikel Epskamp te contracteren, met beide handen aan. “Wij hebben eerder aangegeven dat de selectie compleet was, maar een dergelijk talent – die ook nog eens een oud-jeugdspeler is – laten wij niet lopen”, aldus technisch manager Rob de Boer. “Maikel heeft overtuigd tijdens zijn avontuur bij Vitesse en NEC en heeft ook nog regelmatig wedstrijden voor Nederlandse jeugdelftallen gespeeld. Alles bij elkaar maakt dat wij blij zijn om hem toe te kunnen voegen aan de A-selectie.”

Selectie bestaat uit 22 spelers

Maikel Epskamp is de 22ste speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. De club trok Dion van Toorn, Jonathan Richard, Kai Huisman, Achraf Nejmi, Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter aan, haalde jeugdtalenten Bilal Tmim en Jaidy van Meegdenburg bij de selectie en verlengde de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een verbintenis tot medio 2022.

Fotografie: Stefan Koops Photography ©

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer