Opnieuw zeer geslaagde Blauwe Bingo

  • De club

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde derde editie van de Blauwe Bingo. Het online evenement was ook afgelopen weekend een enorm succes met veel deelnemers en mooie prijzen.

In tijden dat het lastig is om wat te organiseren voor de achterban, startte G.V.V.V. in maart met de eerste editie van de Blauwe Bingo. Een online evenement met bingo en quizrondes. Het sloeg zo goed aan, dat er al snel werd besloten een tweede editie te plannen. Toen daarmee de eerste editie werd overtroffen, was iedereen het er unaniem over eens om ook een derde editie te organiseren.

Als dank voor de tomeloze inzet van onze vrijwilligers, ontvingen zij allemaal een goed gevuld bingopakket om deel te nemen aan deze editie. Ook de losse verkoop voor alle andere geïnteresseerden verliep zeer goed en dus was ook deze editie meer dan succesvol.

Prachtige prijzen

Verschillende sponsoren waren weer bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan deze Blauwe Bingo, waardoor er prachtige prijzen ter beschikking gesteld konden worden. Met dank aan Schildersgroep Nederland, Equipment4U, Heineken, AA Drink, Het Kaashuis en Rhandor Events maakten deelnemers kans op cadeaubonnen, een pizzarette, racletteset, wedstrijdshirts en nog veel meer.

Via verschillende manieren volgde men de Blauwe Bingo.

Vanuit heel veel huishouden ontvingen wij sfeerfoto’s, waardoor Youri van Doorn en Gido van Barneveld vanuit het businesshome het gevoel kregen dat er opnieuw werd genoten van de Blauwe Bingo. Met een spannend verloop van de bingo en de quiz, zorgde ook dat gegeven er nog voor dat deze derde editie een absoluut hoogtepunt werd. In verband met de aangekondigde versoepelingen en de vakantieperiode is er nog geen vierde editie ingepland. Wie weet wat er na de zomer allemaal weer mogelijk is.

Ook via deze weg willen wij alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun deelname en feliciteren wij alle prijswinnaars met de mooie prijzen!

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer